Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Vereség a legnagyobb korosztályainkban

2019.03.13.

Vereség a legnagyobb korosztályainkban

BME-BT FC U17 - Kútház Haladás VSE U17   6:4

BME-BT FC U20 - Kútház Haladás VSE U20   5:1

A hétvégén Budapestre utazott a két legnagyobb korosztálya a Haladás futsal csapatának. Sajnos, most nem sikerült pontot hazahozni a fiataloknak. Az U17-esek elrontották a mérkőzés elejét, elengedték az ellenfelet 3 góllal és onnan már nem sikerült visszajönniük, hiába küzdöttek. Az U20-as csapat nagyon jól kezdte a találkozót, jó játékot mutatott, de az ellenfél 2 gólos vezetésénél a csapatszellem, a küzdés hiányzott és ezért nem sikerült fordítani, inkább csak nagyobbra nőtt a különbség! Hétvégén javítási lehetőség hazai pályán. Hajrá Hali!

U17

BME-BT FC U17 - Kútház Haladás VSE U17   6:4

Gólszerzők:

  • Bartha Dávid 2
  • Volner Bence
  • Németh Ármin

Vidák Balázs:

„Sajnos, rosszul kezdtük a mérkőzést, próbáltunk visszajönni a meccsbe, de az ellenfél ezt nem engedte, így megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot!”


U20 

BME-BT FC U20 - Kútház Haladás VSE U20   5:1

Gólszerző:

  • Nagy Kevin

Sziffer András:

„Az első félidőben jól játszottunk, és semmi sem utalt arra, hogy a második félidőben összezuhanunk! Lehet kifogásokat keresni a vereségre, hogy meghatározó játékosaink hiányoztak, vagy, hogy öt nap alatt a válogatottak harmadik mérkőzésüket játszották, de az nem fordulhat elő, hogy az ellenfél kétgólos vezetésénél elveszítsük tartásunkat, feladjuk a mérkőzést, és cserbe hagyjuk játékostársainkat, amikor még hét perc van hátra. Hétvégén javítanunk kell, és fogunk is, mert ennél sokkal, de sokkal többre hivatott ez a csapat, de csak azokkal, akik akarják a sikert és tenni is akarnak érte!”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar