Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Véget ért a futsal tábor az U15-ös korosztályban is

2019.06.30.

Véget ért a futsal tábor az U15-ös korosztályban is

Pénteken véget ért az egy hetes futsal tábor a nagyobb, U15-ös korosztályban is. A már tradíciónak számító tábor idén már az ötödik éve került megrendezésre. Múlt héten már lezajlott a kisebbeknél a tábor, most a nagyobbakon volt a sor. Izgalmas programok, szórakozás és jókedv jellemezte a mindennapokat. A napi 2 edzés mellett moziztak, strandoltak, bowlingoztak, xbox partin fifáztak, a zártajtóban csapatépítő, kiszabadulós játékon vettek részt a fiatal futsalosok. Nagyon jól telt a hét a gyerekeknek és edzőknek egyaránt! 

Most egy kis pihenő következik, de hamarosan kezdődik a következő szezon!

16 futsalos vett részt a táborban ezen a héten, akikkel 3 edző foglalkozott, Vidák Balázs, Hajmási Milán, Horváth Péter. A tábor minden nap reggel 8:30-kor kezdődött! Ekkor érkeztek a gyerekek a Haladás Sportkomplexumba. Közös reggelivel indult a nap, ami után jöhetett a futsal edzés. Az edzéseken az évben tanult dolgokat ismételték a gyerekekkel az edzők, de azért játékban sem volt hiány. A délelőtti edzés után a Pásztor csárdában volt a finom, közös ebéd. Délutánként különböző programok voltak. Majd mikor visszasétáltak a programról a Haladás Sportkomplexumba, akkor jött a délutáni edzés. Végül közös uzsonna után 17:00 órára érkeztek a szülők a fiatalokért.

 

1. nap – Zártajtó

Az első napi program a Zártajtó volt. Ez egy kiszabaduló szoba, ahonnan csoportokban kellett logikai feladatok megoldásával kiszabadulni a gyerekeknek. Ez egyben egy csapatépítő játék is, amit nagyon élveztek a fiatalok.

 

2. nap – Tófürdő

Ezen a napon elmaradt a délutáni edzés, így végig strandoltak a táborozók. Volt csúszdázás, fürdőzés és a labda sem hiányozhatott a partról. Teqball versenyt is szerveztek az edzők.

 

3. nap – Mozi

A Savaria moziban az X men Sötét Főnix című filmet nézték meg a fiatalok.

A délutáni edzésen lábtenisz bajnokság volt a csarnokban a táborozóknak. A versenyt Horváth Félix és párja nyerte, aki egy Amerikából érkező fiú volt, Xavi!  

 

4. nap – Bowling

Ezen a napon a Pásztor csárda helyett a Liget bowling klubban pizzáztak a táborozók. Az ebéd után pedig bowlingozás volt. 2 pályára voltak elosztva a gyerekek és egyéni verseny volt. Azon gyerekek, akik korábban még nem nagyon bowlingoztak, ők voltak egy csoportban és a rutinosabbak a másik csoportban. Vajda Dávid nyerte az újoncok versenyét, Soronics Gergő a másik pályán diadalmaskodott!

A délutáni edzésen páros ügyességi feladatok, verseny volt. Több feladatból tevődött össze a játék, amit pontoztak az edzők. A győztes Kiss Patrik és Francsics Flórián lett.

 

5. nap – Xbox, fifa parti

Az utolsó nap jött a fifa bajnokság. Itt minden futsalos párban szerepelt a versenyben. A végső győztes Kiss Patrik és párja lett, aki egy Amerikából érkező táborozó volt, Xavi!  

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar