Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Újabb Hali sikerek az utánpótlásban

2018.04.08.

Újabb Hali sikerek az utánpótlásban

Bőny U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17   2:6

Bőny U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20   1:5

Az U17-es és U20-as fiataljaink a hétvégén Bőnybe utaztak a soron következő bajnokijukra. Mindkettő csapatunknak nehéz dolga volt, mert a hazaiak kemény védekezésre rendezkedtek be, amit nagyon nehéz volt feltörni. A fiataljaink agilisan, szépen játszva, gólokkal mattolták a Bőnyi védelmet és megérdemelten nyerték meg a mérkőzéseiket. Gratulálunk a futsalosainknak!

U17

Bőny U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17   2:6

A hazai csapat szinte csak a védekezésre összpontosított, megszállták a kapujuk előterét, amit a vendégeknek a tízedik percben sikerült egy átlövéssel feltörni. A gól után sem változtatott a hazai csapat a defenzív játékán, így sorra jöttek a vendégektől a lehetőségek, de ezek még az első félidőben kimaradtak, így maradt az egy gólos vendégvezetés a félidőben. A második félidőben szerzett két gyors vendég gól arra kényszerítette a Bőnyieket, hogy kinyíljanak, amit a Haladás fiataljai ki is használtak, és még három góllal terhelték meg a hazai kaput (0-6). A biztos vezetés tudatában a mérkőzés végére a vendégek egy kicsit kiengedtek, nem koncentráltak eléggé a befejezéseknél és a védekezésben is könnyelműek voltak egy kicsit, amit a hazai csapat kétszer is kihasznált, így elkerülték a kiütéses vereséget.

Sziffer András értékelése:

„Csapatunk érvényesítette a papírformát, habár az eredmény nem tükrözi hűen a két csapat közti tudásbeli különbséget, mert a játék képe illetve a helyzetek alapján nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem. Gratulálok a fiuknak a játékhoz és az újabb három ponthoz!”

Gólszerzők:

  • Gerencsér Antal 3
  • Bartha Dávid 1
  • Mercs László 1
  • Németh Ármin 1

U20

Bőny U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20   1:5

A Bőny csapata látta vendégül az U20-as csapatunk a soron következő bajnoki mérkőzésen. A Hali nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe, harcosan, agilisan, szépen játszva egy félidő alatt eldöntötte a pontok sorsát!

Gólszerzők:

  • Mód Bendegúz 3
  • Gyenese Ádám 2

Vidák Balázs:

„Voltak jó periódusaink a mérkőzésen, de voltak olyan pillanatok is, amikor gyermeteg hibákat követtünk el, főleg a második félidőben! Gratulálok mindenkinek!”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar