Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

U18-as válogatottak Szombathelyről

2018.03.25.

U18-as  válogatottak Szombathelyről

Két fiatal, tehetséges játékosunkat hívtak meg a 10 napos válogatott összetartásra, ahol 5 mérkőzést játszott a nemzeti utánpótlás csapat. Nagy Kevin, aki az U17-es korosztályos csapatunkat erősíti és Tóth Máté, aki az U20-ban játszik, kaptak meghívót. Gratulálunk nekik a válogatottsághoz! Sajnos, arról már korábban beszámoltunk, hogy Nagy Kevin az Oroszország elleni találkozón súlyosan megsérült. Erőt és kitartást kívánunk neki a felépüléshez!

 

Tóth Máté élménybeszámolója:

„Nagyon örülök az újabb válogatott meghívónak. Nagyon jó volt újra magamra ölteni a korosztályos címeres mezt. 10 napot voltunk együtt a nemzeti csapatban. Ez idő alatt 5 mérkőzést játszottunk. 3 meccsünk volt Csehországban és 2 barátságos találkozó Csömörön, az Orosz csapat ellen.

A csehországi tornán az első mérkőzés elég rosszul sikerült a Szlovákok ellen, az út is megviselt minket és ez meglátszott a teljesítményen. A 2. találkozónk az ellen a Román csapat ellen volt, aki végül döntőt játszott. Itt már jó volt a mutatott játékunk, csak ami jellemző volt a tornán ránk, a rossz helyzetkihasználás, az itt is megmutatkozott. Ez a mérkőzés 3:3-mal ért véget. A tornán végül a helyosztón az ukránokkal kerültünk össze. Itt egy sima győzelmet arattunk és a játékunkra se lehetett panasz.

A csehországi torna után hazajöttünk. Itthon Csömörön volt 2 barátságos mérkőzésünk az Orosz csapat ellen. Az első találkozó egy sima Orosz győzelemmel ért véget 6:0-ra nyertek. Nem úgy alakult a meccs, ahogy terveztük. Korán kaptunk gólt. Majd jött egy nagyon komoly sérülés. A szombathelyi csapattársam sérült meg, Nagy Kevin. Ez a sérülés engem is megviselt, összetört. Azon a meccsen nem is tudtam tovább koncentrálni. Rossz élményt, nyomot hagyott bennem is ez! Majd volt egy visszavágónk Oroszország ellen. Az a találkozó egy hatalmas élmény volt nekem, a mérkőzés is nagyon jól sikerült és amit a szurkolóktól kaptunk… Az egész csarnok állva tapsolt nekünk. Nagyon jó érzés volt ezt megélni. Egy izgalmas, nagy iramú 5:5-ös döntetlent játszottunk az ellen az Orosz válogatott ellen, aki a világ elitjéhez tartozik.

Ebben a 10 napban nagyon elfáradtam. Kaptam nagyon sok új impulzust a válogatottban. Most úgy érzem, még jobban belekóstolhattam abba, mi is az a futsal. Nagyon sokat tanultam. Sok jó élménnyel gazdagodtam, sajnos volt egy borzasztó élmény is, Kevin sérülése… Örülök a válogatottságnak és mindent megteszek, hogy legközelebb is helyem legyen a nemzeti csapatban!”

 
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar