Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

U17-eseink haladnak a dobogó felé

2019.05.22.

U17-eseink haladnak a dobogó felé

Kútház Haladás VSE U17 – Aramis SE U17 5:4

Kútház Haladás VSE U20 – Aramis SE U20 0:1

Hétvégén Szombathelyen játszottak az utánpótlás korosztályaink (U17; U20). A fiatalok az Aramis csapatait fogadták, akik mindkét korcsoportban a tabellán a vasiak előtt álltak. Az U20-as fiataljainknál több U17-es játékos is lehetőséget kapott, mert másnap az NB II-es feljutásért játszottak a nagyobbak. Így is nagyon szépen helyt állt a csapatunk, az NB I-es bajnokságban is szerepet kapó Aramis játékosok ellen. Az U17-es csapatunk végig koncentráltan, alázatosan játszott és egy utolsó perces góllal sikerült nyerniük. Ezzel nagy lépést tettek a dobogó 3. fokának megszerzéséért! Hajrá Hali!

U17

Kútház Haladás VSE U17 – Aramis SE U17 5:4

 

Gólszerzők:

  • Bartha Dávid 2
  • Gerencsér Antal 2
  • Németh Benjamin

Vidák Balázs:

„Gratulálok a gyerekeknek, nagyszerű teljesítményt nyújtottak, végig hittek magukban és egy percre sem adták fel, aminek meglett a jutalma!”

U20

Kútház Haladás VSE U20 – Aramis SE U20 0:1

 

Sziffer András:

 „Csapatunk az NB2-ért játszó játékosokat nélkülözve, kiegészülve három U17-es játékossal remekül helyt állt a több utánpótlás válogatottal és a felnőtt csapatban is játszó Aramis ellen. Vérmes reményeink nem lehettek a mérkőzés előtt, de így sem feltartott kézzel mentek a srácok a “csatába“ és bizonyították is, hogy akarattal, küzdeni tudással, óriási fegyelemmel sok mindent lehet kompenzálni. Gratuláció a játékosoknak a csupaszív játékhoz, amivel nagyon megnehezítették a vendégek dolgát, aminek eredménye a minimális vereség!”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar