Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

U15-ös futsal tábor

2018.06.30.

U15-ös  futsal tábor

A héten a Haladás futsal csapatának idei, második nyári utánpótlás tábora is lezajlott. Múlt héten az U11-es és U13-as korosztályban rendezték a táborokat az edzők, a héten pedig az U15-ösök voltak soron. A fiatalok élvezték az 1 hetes kikapcsolódást. A napi 2 edzés mellett sok programmal (mozi, bowling, élő-csocsó, darts, billiard, xbox) tették felejthetetlenné az edzők ezt a hetet a gyerekeknek. Az ifjú futsalosainktól kapott sok jó visszajelzés miatt, jövőre ismét folytatás következhet! 

Ezen a héten (június 25-29) lezajlott az U15-ös korosztályunkban is a nyári futsal tábor. A gyerekek 15-en vettek részt az 1 hetes, szombathelyi edzőtáborban. Itt is hasonló volt a hét, napi 2 edzés és különböző programok. 2 edző foglalkozott és figyelt a gyerekekre a héten (Horváth Péter, Vidák Balázs).

A nap mindig közös reggelivel kezdődött. Péksütemények, meleg tea, kakaó várta minden nap a gyerekeket. A 8:00 órás reggelizés után 9:00 órakor volt a délelőtti edzés. Az edzésen többnyire játékok, játékos feladatok voltak, de a munka, a kemény edzések sem hiányoztak. Azért volt fáradság a napi 2 edzéstől és a jól végzett munkától!

 

A délelőtti edzések után a Pásztor Csárdában volt az ebéd. Oda mindig gyalog jártak a táborozók.

 

Az ebéd után jöhetett a délutáni program, amik egész héten a kikapcsolódást, pihenést segítették, amiket nagyon élveztek a fiatalok.

Hétfőn moziban lazultak a futsalosok.

 

Kedden aktívan telt a délután. Élő csocsó, darts, és billiárd volt terítéken. Sokat versenyezett, játszott a csapat a különböző helyszíneken.

 

Szerdán a rossz idő miatt, a betervezett strandolás elmaradt. Helyette egy lábtenisz bajnokságot szerveztek az edzők. Ez is jó hangulatban telt. Párosával játszottak egymás ellen a fiúk. Ezen kívül még volt egy vicces játék is a srácoknak, amivel az edzők jó hangulatot teremtettek.

 

Csütörtökön bowligozni mentek a táborozók. A Liget bowling-ban zajlott le a program, ahol ismét bajnokságot szerveztek az edzők, amit Sodics Ádám nyert meg.

 

Pénteken a várva várt xbox parti volt. Itt is párosával alakítottak csapatokat a fiúk. A bajnokságban jó meccsek, élvezetes játékok voltak. A tornát, Horváth Norbert és Horváth Zénó fölényesen nyerték meg.

 

A délutáni programok után még egy edzés volt a gyerekeknek. Majd utána a közös uzsonna jött. Mikor volt idő, akkor a gyerekek nézték a vb meccseit. Az evés után mentek haza a gyerekek 17:00 órakor.

A hét jól telt minden táborozó számára. Nagyon jó visszajelzéseket kaptak az edzők. Így jövőre is megrendezésre kerül a nyári edzőtábor! 
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar