Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Nyári futsal tábor Szombathelyen

2018.06.28.

Nyári futsal tábor Szombathelyen

A már hagyománnyá vált futsal tábort, idén ismét megrendezte és megrendezi a Haladás csapata az utánpótlás korosztályaiban. A múlt héten zajlott le a kisebbeknél (U11, U13) az 1 hetes programokkal teli tábor. A héten a nagyobbak (U15) kerülnek sorra, a tavaly bajnokságot nyerő (U20) és ezüstérmet szerző (U17) csapataink pedig július végén edzőtáboroznak a Balaton partján. A múlt hetet a fiatalok nagyon élvezték Szombathelyen. Belekóstolhattak a napi 2 edzéssel, hogy milyen is a profi futsalosok élete, de a főszerepet a különböző színes programok (mozi, tömlöc - kiszabadulós, logikai játék, tófürdő, élő- csocsó darts, billiárd, xbox-parti) játszották, amikkel az edzők a kikapcsolódást, élményeket biztosították a gyerekeknek. A héten folytatás a nagyobbakkal!

A nyár sem telik el futsal nélkül a Haladás VSE csapatánál. Az utánpótlás játékosok számára edzőtáborokat szervezett a klub, hogy aktívan teljen a gyerekek pihenése. A fiatal futsalosok kikapcsolódását, edzéseiket 3 edző biztosította, Vidák Balázs, Horváth Péter és Hajmási Milán. 

Az első héten (június 18-22) a kisebb gyerekeknél (U13, U15) zajlott le a nyári tábor. 

A tábor 1 hétig tartott. Napi 2 edzéssel és különböző élménydús programokkal. A héten fél 8 és 8 között volt találkozó reggelente a gyerekeknek. Mindig közös reggelivel, péksüteményekkel, kakaóval és meleg teával kezdődött a nap. Majd edzéssel folytatódott. A délelőtti edzés után közös séta volt az étterembe. 
 Az ebédet minden nap a Pásztor Csárdában fogyasztotta el a csapat, ahol jóízű, finom ételek voltak terítéken. 

 

Hétfőn az ebéd utáni program mozizás volt. A Savaria moziban a Solo című 3D-s filmet nézték meg a srácok. 

 

A keddi program egy logikai, kiszabadulós játék volt, a Savaria Tömlöcben. A gyerekek élvezték a programot, ami összekovácsolta a csapatot. Együtt gondolkodtak, keresgéltek, próbáltak kiszabadulni a tömlöcből. 

 

Szerdán az ebéd előtt még különböző játékokkal szórakoztatták az edzők a gyerekeket, amik nagyon jó hangulatban teltek. Ebéd után strandolás volt a jó időben, a Tófürdőn. Itt egy egész délutánt töltöttek el a táborozók, így a délutáni edzés nem is volt megtartva. Volt csúszdázás, vízi játékok, labdázás. 

 

A csütörtöki program a Haladás műfüves pályáján zajlott. Élő-csocsóztak, billiárdoztak, dartsoztak labdával és lábbal a fiatalok. Ez a program is jó élmény volt a kicsiknek. Előtte még a csónakázótónál lévő fittnessparkban próbálhatták ki a különböző gépeket a fiatalok. 

 

A pénteki egy záróprogram volt a nyári táborban. Xbox partival záródott a tábor. Fifával, focis játékkal játszottak a gyerekek, ahol a győztes páros még az edzőiket is kihívta. A napot egy szülinapi bulival, tortázással fejezték be. Egyik játékosnak, Molnár Bendegúznak volt születésnapja, amit a csapat megünnepelt.

 

A délutáni programok után gyümölcs várta a fiatalokat. Majd edzés a Haladás Sportkomplexumban. Az edzések is jó hangulatban teltek, a főszerepet a játék kapta. Voltak megerőltető, fárasztó gyakorlatok, de sok játék volt, hogy élvezzék a kis futsalosok a tábor minden pillanatát.

Az edzés után, 16:45-kor közös uzsonnázással záródott minden nap a tábor. 

A visszajelzések alapján a gyerekek élvezték ezt az 1 hetet. Így jövőre folytatás következik!
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar