Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

Nem sikerült a pontszerzés a TFSE ellen

2021.05.12.

Nem sikerült a pontszerzés a TFSE ellen

Haladás VSE U17 - TFSE-SZERTARSPORT.HU 2–3 (1-1)

Gólszerzőink: Grabarics Levente (17.), Sodics Ádám (28.)

Haladás VSE U20 - TFSE-SZERTARSPORT.HU U20 1–5 (1-2)

Gólszerzőink: Kiss Patrik (4.)

Az I. osztályú korosztályos bajnokság Nyugati csoportjának 16. fordulójában kemény ellenfél várt U20-as és U17-es csapatainkra. Sziffer András és Vidák Balázs tanítványai az esélyesebb TFSE együttese ellen szenvedtek vereséget, azonban U17-es gárdánk szoros mérkőzést játszott a fővárosiakkal.

U20

 

Hiányzóink miatt Sziffer András vezetőedzőnek ismét megfiatalított keret állt rendelkezésére a Haladás Sportkomplexumban, ahol U20-as együttesünk számára komoly erőpróba várt a listavezető és a bajnokság legtöbb gólját jegyző TFSE gárdája ellen. Fiatal futsalosaink az erőviszonyok ellenére is szerették volna meglepni fővárosi riválisunkat. Ez a mérkőzés elején még sikerült, hiszen Kiss Patrik villant a negyedik perc végén és szerzett szép gólt (1-0). A vezetésünknek azonban sokáig nem örülhettünk, hiszen elég volt egyetlen megingás és a 6. percben egalizált ellenfelünk (1-1). A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék, mindkét kapu előtt nagy helyzetek maradtak kihasználatlanul. A szünet előtti utolsó percben ellenfelünk ismét betalált, megszerezve ezzel a vezetést (1-2). A térfélcserét követően a játékrész derekáig még pariban tudtunk lenni, de ezt követően a rutinosabb vendégek átvették az irányítást és alig négy perc leforgása alatt háromszor találtak be kapunkba, a 35. percre beállítva a végeredményt (1-5). A találkozó hajrájában játékosaink mindent megtettek a szépítésért, ez azonban már nem sikerült.

Sziffer András, vezetőedző: 

- A TFSE U20-as csapatának több játékosa az NB II-es bajnokságot megnyerő együttes tagja, nem véletlenül vezetik a bajnokságot, és ezt a mai mérkőzésen is bizonyították. Hiányzóink miatt csapatunk felét az U17-es-eink alkották, akik az első félidőben még tartották a lépést a vendégekkel, viszont a második játékrészben a nagyobb tudás érvényesült.

U17

 

U17-es együttesünk nem titkolt szándéka volt, hogy a tabellán egy hellyel előttünk, a negyedik helyen álló TFSE-Szertársport.hu csapatát legyőzzük, és visszavágjunk az őszi vereségért. Jó iramban kezdtük a mérkőzést riválisunkkal szemben, védekezésben és támadásban is sikerült meglepni ellenfelünket. Többször is megdolgoztattuk a fővárosiak kapusát, de a szünet előtt már tehetetlen volt, és a 17. perc végén egy remek támadást koronázott meg góllal Grabarics Levente (1-0). A félidőt jelző sípszó előtt azonban sikerült egalizálnia ellenfelünknek, így 1-1-es állással vonultak pihenőre a csapatok. A második játékrész első perceiben ismét játékosaink akarata érvényesült, azonban a kapu előtt nem voltunk kellően határozottak. Az újabb gólra a 28. percig kellett várni, ekkor Sodics Ádám villant, a labda pedig a hálóban kötött ki (2-1). A véghajrában aztán a TFSE mindent egy lapra feltéve rohamozott, és a szerencse is mellettük volt. Először a 38. minutumban egalizáltak (2-2), majd az utolsó percben a győztes gólt is megszerezték (2-3).

Vidák Balázs, vezetőedző: 

- Gratulálok a fiúknak ehhez a mai teljesítményhez, hiszen mindent megtettek. Ha picit több szerencsénk van, akkor győztesen hagyhattuk volna el a pályát. Sajnos ezúttal erre nem került sor, de a mai teljesítményükre hosszabb távon is lehet alapozni!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar