Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

U 17 korosztály: 2003-ban, 2004-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 2002-ben, 2000-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Nem jól sikerült a hétvége az U20-ban

2019.02.19.

Nem jól sikerült a hétvége az U20-ban

MVFC Berettyóújfalu U20 – Kútház Haladás VSE U20 5:3

Debreceni Egyetemi AC U20 – Kútház Haladás VSE U20 2:0

A hétvégén idegenben, dupla mérkőzést játszott az U20-as futsal csapat. Nagyon fontos 2 nap várt a csapatra a bajnoki cím, a dobogó megszerzéséért folytatott küzdelemben. Szombaton a Berettyóújfalu, vasárnap a Debrecen volt az ellenfél. Az első találkozó rányomta a bélyegét a hétvégére. Itt a hazaiaknak kedveztek a bírók, szoros állásnál 2 szombathelyi kiállítást ítéltek meg könnyű síppal. Erről a találkozóról vereséggel távoztak a vasiak, és másnap így már csak kevés játékost tudtak felvonultatni a 2. mérkőzésre, ahol szintén szoros volt az állás, de veszítettek a zöld-fehérek. Sajnos 0 ponttal jött haza a szombathelyi csapat, de maradt még sok mérkőzés, amin lehet javítani! Hajrá Hali!

 

MVFC Berettyóújfalu U20 – Kútház Haladás VSE U20 5:3

Sok hiányzó és a hosszú utazás ellenére mindent megtett a csapat, hogy legyőzze a Berettyót, de a játékvezetők másként gondolták, mert kettő kettes állásnál a bírók hathatós segítsége kellett (két kiállítás, egyoldalú bíráskodás) a hazai csapatnak, hogy megszerezzék a győzelmet.

Gólszerzők:

  • Kopácsi Dávid
  • Szakasics Balázs
  • Gerencsér Antal

Sziffer András értékelése:

„Sajnálom a játékosokat, mert ha nehezen is lendültek játékba, akkor is nagyot küzdöttek. Kettő nullás állásból sikerült a második félidőben egyenlíteni, és már úgy tűnt, hogy akár a vezetést is megszerezhetjük, de a játékvetők mindent megtettek azért, hogy ez ne fordulhasson elő, és csak a mi faltjainkat fújták, amiből két kiállítás és tízméteres is született, így eldöntve a hazai csapat javára a mérkőzést.”

Debreceni Egyetemi AC U20 – Kútház Haladás VSE U20 2:0

A remek játékerőt képviselő hazai csapat ellen, ha csak a helyzeteink felét berúgjuk, akkor meg lehetett volna a roppantul fontos győzelem. Az előző napi mérkőzés okozta fáradság, illetve a sok hiányzó és eltiltott miatt, sokat és kevés pihenővel játszottak a játékosok, ami egyértelműen a nem megfelelő koncentrációt vonta maga után, így ennek a rovására írható a rossz helyzetkihasználás, ami a vereségünket okozta.

Sziffer András értékelése:

„Ha az ehhez hasonló mérkőzéseket meg akarjuk nyerni, akkor feltétlenül javulnunk kell a helyzetkihasználás terén. Gratulálok a játékosok hozzáállásához a mérkőzésekhez és az azon nyújtott teljesítményükhöz, még ha nem is párosult eredményességgel, mert a sok hátráltató tényező ellenére is megmutatták, hogy nem véletlen a bajnokságban eddig nyújtott teljesítményük.”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar