Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Nagy szurkolás előtt játszhattak az utánpótlás csapataink

2018.05.14.

Nagy szurkolás előtt játszhattak az utánpótlás csapataink

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Déli-FTC Futsal U17   3:6

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Déli-FTC Futsal U20   7:1

A hétvégén Hali-Fradi mérkőzéseket rendeztek a futsal utánpótlásban. Sok néző volt kíváncsi a találkozókra, akik jó hangulatot teremtettek a Haladás csarnokban a fiataloknak. Az U17-es csapatunknak nem sikerült a győzelem, de a bajnokságban a cél, hogy megőrizzék a 4 pontos előnyüket és ezüstérmet szerezzenek. Az U20-as fiataljaink vezetik a bajnokságot és a tabella 2. helyezettjével játszottak, így a találkozó bajnoki döntőnek is beillett. Nagy kedvvel, jól, a rangadóhoz méltóan játszottak a Hali fiataljai, aminek nagyarányú győzelem lett az eredménye. Így 4 ponttal vezetik a bajnokságot 3 fordulóval a vége előtt! Gratulálunk a fiataloknak! Hajrá Hali!

 

U17

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Déli-FTC Futsal U17   3:6

Sziffer András értékelése:

„A jó kezdés ellenére harmatgyengére sikeredett a folytatás, amellyel még a gyengébb képességű ellenfelek ellen sem lenne keresnivalónk, nem hogy egy egyénileg kiváló képességű és jól játszó Fradi ellen. A játék minden elemében felül múlt minket a vendégcsapat, így teljesen megérdemelt a sikerük. Bízom a csapatban, hogy a hátralévő három mérkőzésen bizonyítják, hogy ennél sokkal többet tudnak, és akkor meg lehet a második hely, amit jelenleg négy pontos előnnyel őrzünk a harmadik Berettyó elött.”

Gólszerzők:

  • Gerencsér Antal 2
  • Bartha Dávid 1

U20

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Déli-FTC Futsal U20   7:1

Bajnoki döntőnek is beillő mérkőzést játszott a Haladás csapata! Az ellenfél az egy ponttal mögöttük álló FTC volt. A srácok nagy lendülettel vetették bele magukat a mérkőzésbe, mindenki maximális fordulatszámon pörgött és csúsztak másztak minden egyes labdáért. A félidőben 3:1-es hazai vezetéssel mentek öltözőbe a csapatok. A második félidőben hamar eldöntötték a mérkőzés sorsát a Hali futsalosai. Megérdemelten nyertek 7:1-re. Így az utolsó 3 fordulónak úgy vághatnak neki, hogy 4 ponttal vezetik a bajnokságot!

Gólszerzők:

  • Gyenese Ádám 2
  • Sipos Gergő 2
  • Szakasics Balázs
  • Toth Máté
  • Dorner Patrik

Vidák Balázs értékelése:

„Tiszta szívből gratulálok a csapatomnak! Végig irányítottuk a mérkőzést, megérdemelten nyertünk még ilyen arányban is! Kinyitottuk az ajtót, már csak be kell menni rajta! Azon leszünk, hogy ez minél előbb bekövetkezhessen!”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar