Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Nagy győzelmek az UP-ban

2019.04.24.

Nagy győzelmek az UP-ban

Kútház Haladás VSE U17 – ETO SZC Futsal Club U17   3:2

Kútház Haladás VSE U20 – ETO SZC Futsal Club U20   5:3

Az U17-es és U20-as utánpótlás csapataink még versenyben vannak a dobogóért. Ennek eléréséhez, hazai pályán tettek egy lépést, az ETO korosztályos csapatainak legyőzésével. Az U17-es fiatalok ellenfele a tabella második helyén áll, így rangadónak számított az összecsapás. Nagy küzdés folyt a pályán, amiből a Hali került ki győztesen, úgy, hogy az utolsó 2 percben sikerült 3 gólt szerezni a srácoknak. Az U20-asoknak is nagy akarattal, jó futsallal sikerült megfordítani a találkozót 2 gólos hátrányból. Gratulálunk a fiatal futsalosainknak! Hajrá Hali!

U17

Kútház Haladás VSE U17 – ETO SZC Futsal Club U17   3:2

 

Gólszerzők:

  • Gerencsér Antal 2
  • Mercs László

Vidák Balázs értékelése:

„Gratulálok a gyerekeknek. Nagyszerűen küzdöttek az elejétől kezdve és ez ma szerencsével is párosult, de annak a csapatnak van szerencséje, aki tesz is érte és mi ma nagyon sokat tettünk!”

 

U20

Kútház Haladás VSE U20 – ETO SZC Futsal Club U20   5:3

 

Kétgólos hátrányból felállva nyert csapatunk, a remek játékerőt képviselő ETO ellen. A kezdeti megingásainkat kihasználta az ETO, de nagyot küzdve sikerült vissza jönnünk a félidő végére (2-2), majd a második félidőben átvettük a vezetést (4-2), amit emberfölényes játékból ismét szorossá tett a vendégcsapat (4-3). Már csak egy perc volt hátra, amikor is kapusunk egészpályás gólt szerzett, amivel le is zárta csapatunk a mérkőzést, és megérdemelten tartotta itthon a három pontot.

Gólszerzők:

  • Nagy Kevin 3
  • Homlok Levente
  • Gyenese Ádám

Sziffer András értékelése:

„A mérkőzésen bokasérülést szenvedett Nagy Kevinnek, aki három góllal járult hozzá a csapat sikeréhez, jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk. A megérdemelt győzelemből mindenki kivette a részét, amihez jár a gratuláció.”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar