Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Mozogj otthon!

2020.03.23.

Mozogj otthon!

A futsal edzéseink a koronavírus okozta egészségügyi veszélyhelyzet miatt elmaradnak. Fiatal játékosainkkal, illetve szüleikkel online felületeken tartjuk a kapcsolatot és továbbítjuk számukra a megvalósítandó edzésprogramot, amit az edzőik állítanak össze a kényszerszünet alatt. A gyerekek is üzennek kis videókkal! Ebből mutatunk egy rövid összevágást! Hajrá Hali!

Fiatal utánpótlás játékosaink heti három-négy tréningen vesznek részt délutánonként, a különféle rendezvények pedig a hétvégékbe is belenyúlnak, így elmondhatjuk, hogy sok időt töltenek a srácok egyesületünknél. Ezalatt igazi közösségek kovácsolódnak össze, nemcsak a játékosok, hanem segítőik és elsődleges szurkolótáboruk, vagyis a szüleik között is. Az előttünk álló időszakban, amikor szünetelnek az edzések és egyéb programok, a gyerekek, fiatalok mérhetetlenül hiányozni fognak egymásnak. És már most hiányoznak nekünk...

Ahogy a tréningek, a mozgás is...

Nem hagyjuk őket magukra ebben a nehéz helyzetben sem, edzőik a közösségi felületeken igyekeznek ellátni őket bátorító szavakkal, megfontolandó tanácsokkal és edzéstervekkel.

Minden korosztály személyre szabott programot kap feladatleírásokkal, videókkal, saját készítésűekkel is, meglepetésekkel is, hogy tartani tudja a formáját a kényszerszünet alatt is. 

Ez mindannyiunk közös érdeke ezekben a napokban. A Haladás család a nehéz időkben is tagjai mellett áll!

Kérünk mindenkit, vigyázzon magára és a környezetében lévőkre, tartsunk össze!

Hajrá Hali!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar