Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

Megizzasztottuk otthonában a bajnoki címre pályázó Aramist

2021.04.27.

Megizzasztottuk otthonában a bajnoki címre pályázó Aramist

Az I. osztályú korosztályos bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában Budaörsre látogattunk. A második helyen álló Aramisnak U20-as együttesünk méltó ellenfele volt, míg U17-es csapatunk 8-2-es vereséget szenvedett a budaörsiek ellen. A mérkőzések krónikájához tartozik, hogy mindkét gárdánknak megfiatalított kerettel kellett bizonyítani.

U17

Aramis SE U17 - Haladás VSE U17 8-2 (4-1)

Gólszerzőink: Dobos Dávid (16.), Vincze Bálint (27.)

U17-es együttesünk - az eggyel idősebb korosztályhoz hasonlóan - alaposan megfiatalodott. A listavezető Aramis SE ellen szinte a komplett U15-ös keret lépett pályára. Azonban a fiúk nem feltartott kézzel léptek pályára a bajnokaspiráns ellen, és becsülettel küzdöttek a náluk 2-3 évvel idősebb játékosok ellen. A találkozó egyes periódusaiban pedig sikerült meg is nehezíteni a házigazda dolgát.

Sziffer András, vezetőedző: 

"A listavezető otthonában az U15-ös csapatunk játszott az idősebbek között, és dicséret illeti őket, hogy nem adták könnyen a bőrüket, nagyon akartak és nem ijedtek meg idősebb és rutinosabb ellenfelüktől. A remek teljesítményhez gratulálok mindenkinek, de a nagyobb tudás előtt meg kellett hajolnunk!"

U20

Aramis SE U20 - Haladás VSE U20 4-3 (2-1)

Gólszerzőink: Németh Benjamin (2., 23.), Horváth Félix (40.)

A sereghajtó Aramis otthonába utaztunk, azonban nem voltunk könnyű helyzetben, hiszen U20-as együttesünket két játékos kivételével az U17-es korosztályú játékosaink alkották. Ennek ellenére is jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már a második percben Németh Benjamin lövése kötött ki a kapuban (0-1). Mindkét csapat a támadást részesítette előnyben, viszont ebből a hazaiak jöttek ki jobban. A védekezésbeli megingásainkat kihasználta a budaörsi csapat, és a második félidő kezdetén már 3-1 állt az eredményjelzőn. A 23. percben Németh Benjamin duplázott (3-2), majd folytatódott a nagy küzdelem, és az utolsó percben a hazaiak ismét betaláltak (4-2). A mieink még ekkor sem adták fel, és Horváth Félix találata állította be a 4-3-as végeredményt.

Sziffer András, vezetőedző:

"Ezúttal az U17-es együttesünk adta csapatunk gerincét, ráadásul remek teljesítménnyel közel jártunk a bravúrhoz is. Gratulálok a fiúknak, mert remekül helytálltak, helyenként remek megoldásokkal is sikerült meglepnünk ellenfelünket. Jól szolgálta a mérkőzés a játékosok fejlődését, dicséret jár mindenkinek, mert a roppant erős hazai csapattal végig partiban voltak!"
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar