Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Idei futsal tábor: 1. hét

2019.06.23.

Idei futsal tábor: 1. hét

A Haladás futsal szakosztályánál az utánpótlás korosztályokban idén is megrendezésre kerültek a már hagyománnyá vált nyári táborok. Az első héten a kisebb gyerekekkel táboroztak, foglalkoztak az utánpótlás edzők, Hajmási Milán, Vidák Balázs, Horváth Péter és Németh Krisztián kapusedző. A kis futsalosok a napi 2 edzés mellett különböző élménydús programokon vehettek részt, strandoltak, moziztak, játszhattak a kalandvárosban. E-sportolhattak egyik délután, aminek a keretein belül fifa bajnokságon „rúghatták a labdát” és kipróbálhattak egy VR szemüveget, ami nagy élmény volt számukra. Minden programot nagyon élveztek! Jól sikerült az idei első futsal tábor! Hajrá Hali!

 

A tábor minden nap reggel 7:30-kor kezdődött! Ekkor érkeztek a gyerekek a Haladás Sportkomplexumba. Közös reggelivel indult a nap, ami után jöhetett a futsal edzés. Az edzéseken az évben tanult dolgokat ismételték a gyerekekkel az edzők, de azért játékban sem volt hiány. A délelőtti edzés után a Pásztor csárdában volt a finom, közös ebéd. Délutánként különböző programok voltak. Majd mikor visszasétáltak a programról a Haladás Sportkomplexumba, akkor jött a délutáni edzés. Végül közös uzsonna után 17:00 órára érkeztek a szülők a fiatalokért.

  • 1. nap

Az 1. napi program Kalandváros volt. Itt kipróbálhatták a különböző játékokat a szabadban a gyerekek. Közösen játszottak, sőt innen sem hiányozhatott a focilabda. Sokan focival töltötték itt az időt.

 

  • 2. nap

Ebéd után a Tófürdőre ment a csoport. Ezen a napon délután nem volt edzés, helyette végig fürdőzés, strandolás volt a program. Itt a vízben voltak szinte 4 órán keresztül a gyerekek. Volt csúszdaverseny, de a parton labdázás, foci és különböző labdás játékok. Nagyon jól telt a délután.

 

  • 3. nap

Mozi volt a program. A Shazam című filmet nézték a futsalosok. Természetesen a popcorn sem hiányzott erről a programról.

 

  • 4. nap

E-sport délután. Ezen a napon is elmaradt a délutáni edzés, mert hosszú volt a fifabajnokság, a gyerekek nem tudták letenni a controllert, így végig játékkal telt el a délután. Az eSport Szombathely részéről Halmos Máté látogatta meg a táborunkat, aki VR szemüveget hozott a gyerekeknek kipróbálásra. Ez egy virtuális szemüveg, amin keresztül különböző játékokat próbálhattak ki a futsalosaink. Nagyon élvezetes program volt a gyerekeknek, mert legtöbben még nem játszottak ilyen szemüvegben. Emellett pedig fifa bajnokság zajlott, ami nagy sikert aratott. A bajnokságot: Horváth Mátyás és Horváth Barnabás nyerték.

 

  • 5. nap

Délután először egy páros, ügyességi feladat volt a teremben. 6 különböző labdás gyakorlat, amivel pontokat gyűjtöttek a gyerekek, majd a végén a győztes párost díjazták az edzők. Ezután bajnokságon vettek részt a srácok, futsaloztak a teremben, játszottak kint a műfüvön és a füvön is. Majd közös pizzázással záródott a tábor!

Játék a Csónakázó tónál az edzőparkban

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar