Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Hétvégi sikerek az UP-ban

2018.03.25.

Hétvégi sikerek az UP-ban

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Aramis SE U17   10:1

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Aramis SE U20     6:3

Szombaton az Aramis korosztályos csapataival játszottak a szombathelyi fiatal futsalosaink. Mindkét korosztályunk jól teljesített a találkozón. Az U17-es fiatalok sok gólt lőve, 9 góllal nyerték meg a mérkőzést. Az U20-as futsalosaink 3 góllal bizonyultak jobbnak az Aramisnál. Jó ráhangolódás volt a hétfői felnőtt meccsre, mert akkor is az Aramis érkezik Szombathelyre. Gratulálunk a csapatainknak! Hajrá Hali!

U17         

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Aramis SE U17   10:1

 

Gólszerzők:

  • Gerencsér Antal 3
  • Séllei Botond 2
  • Németh Ármin 2
  • Szabó Balázs 2
  •  (1-öngól)

A hazai csapat nem a legjobb előjellel kezdte a mérkőzést, mert a héten az utánpótlás válogatott mérkőzésen súlyosan megsérült Nagy Kevint és a beteg Mercs lászlót is pótolni kellett az Aramis ellen, akik az ottani mérkőzésen nagyon megnehezítették a Hali dolgát, és csak minimális egy gólos győzelmet sikerült akkor elérni. Nehezen indult a találkozó, nem ízlett a hazaiaknak az ellenfél letámadásos játéka, és ekkor még elsősorban a küzdelem és kevésbé a játék dominált, ezért is jött jól a harmadik percben a hazaiak vezető találata, amitől kezdtek megnyugodni és egyre magabiztosabban játszottak, ami a tizennegyedik percben érett ismét góllá (2-0). A második félidő egy vendég góllal kezdődött, amire két perccel később jött a hazai válasz (3-1). A következő percekben keményen, és jól játszott a Haladás, ami a harmincadik percben két gólt is eredményezett (5-1).  Az Aramis csapata az utolsó tíz percben nem tudott ellenállni a nagyon fegyelmezett és nagy kedvvel játszó hazaiaknak, akik sorra lőtték a szebbnél szebb gólokat meg sem állva a tízedik találatig, amivel kialakították a végeredményt (10-1)

Sziffer András értékelése:

„Tartottam a találkozótól, hogy miként fog hatni a csapat játékára a két meghatározó játékosunk hiánya, felesleges volt, mert igazi nagybetűs csapatként, hajtva a sérült játékostársukért is, fegyelmezetten, keményen és jól játszott a csapat, aminek az eredménye a nagyarányú győzelem. A mai győzelmünket szeretnénk a súlyos sérülést szenvedett utánpótlás válogatott játékosunk Nagy Kevinnek ajánlani, és bízunk a gyors felépülésében, és várjuk vissza mielőbb a csapatba.”

 

U20

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Aramis SE U20     6:3

 

Hazai pályán játszott legnagyobb korosztályunk a hétvégén. Az ellenfél az Aramis csapata volt! A srácok nagyon  jól kezdték a mérkőzést, hiszen hamar megszerezték a vezetést, de sajnos hátul egy kis rövidzárlatot kihasznált az ellenfél és máris átvette a vezetést! A csapatunk sorra dolgozta ki a helyzeteket, de sajnos rendre ki is hagyta azokat. Az ellenfél minden hibát góllal büntetett. A második félidőben nagyszerű teljesítményt nyújtottak a szombathelyi fiúk, mind támadásban mind védekezésben és itthon tudták tartani a nagyon fontos 3 pontot!

Gólszerzők:

  • Sipos Gergő 2
  • Gyenese Ádám
  • Kendik Dominik
  • Németh Gergő
  • Péter Ábrahám


Vidák Balázs értékelése:

„Az első félidőben sajnos rengeteg helyzetet hagytunk ki, hátul pedig könnyű gólokat kaptunk. Szerencsére a második félidőben már jobb százalékkal használtuk ki a ziccereket és megérdemelt győzelmet arattunk! Gratulálok a CSAPATNAK!”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar