Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

Hazai pályán 4 pont volt a termés a fiataloknál

2019.01.14.

Hazai pályán 4 pont volt a termés a fiataloknál

Kútház Haladás VSE U17 - Kincsem Lovaspark U17   5:1

Kútház Haladás VSE U20 - Kincsem Lovaspark U20   6:6

A 12. fordulót játszották a fiatal futsalosok az U17-es és U20-as bajnokságokban. A Haladás korosztályos csapatai hazai pályán fogadták a Kincsem Lovaspark gárdáit. Az U17-es csapatunk ügyes, felszabadult, jó játékkal, megérdemelten nyerte meg a találkozóját. Az U20-asok, sajnos 1 félidőnyi előnyt adtak az ellenfelüknek, 4:0-s vendég vezetéssel cseréltek térfelet a csapatok, de a második játékrészben fantasztikusan játszottak, remekül küzdöttek és csak picin múlott a sikerük. Döntetlenre mentették a találkozót! Hajrá Hali!  

U17

Kútház Haladás VSE U17 - Kincsem Lovaspark U17  5:1

 

Hazai pályán folytatta szereplését az U17-es csapatunk! A mérkőzés elején, sajnos nem a mi akaratunk érvényesült. Hamar vezetést szereztek a vendégek, amit a 10. percben sikerült kiegyenlíteni. Utána már felszabadultan játszottak a gyerekeink és magabiztosan győztek!

Gólszerzők:

  • Volner Bence 2
  • Mercs László
  • Geiger Ádám
  • Bartha Dávid

Vidák Balázs:

„A mérkőzést álmosan kezdtük, nehezen lendültünk játékba. Amikor rendeztük a sorokat, már teljesen átvettük a mérkőzés irányítását. Gratulálok a győzelemhez a srácoknak!”

 

U20

Kútház Haladás VSE U20 - Kincsem Lovaspark U20   6:6

 

Az első félidőre rányomta a bélyegét az egy nappal korábbi NB3-as mérkőzés. A fáradtságtól nehezen lendültek játékba a fiúk, a párharcokból az ellenfél jött ki győztesen, és a kapu elött is hiányzott a koncentráció, így a jól játszó és frissebb vendégek megérdemelten vezettek három góllal. A második félidő hazai helyzeteket hozott, amik sajnos kimaradtak, majd az első helyzetéből növelte az előnyét a Kincsem csapata. (4-0) Ezután a hazaiak már a 25. perctől emberfölényes játékra váltottak, ami meghozta a várt fordulatot és a 34. percben sikerült az egyenlítés. (4-4)  Tovább játszotta a hazai csapat az 5:4-es játékát, volt lehetőség a vezetés megszerzésére is, de az ellenfél váratlanul ismét gólt szerzett, amit egy perccel később egalizált a Hali, majd megint vezetett a vendég, amit még abban a percben ismét kiegyenlített a hazai csapat. Az utolsó percben még volt esélye a hazaiaknak megszerezni a vezetést, de már nem esett több gól így maradt a döntetlen állás.

Gólszerzők:

  • Gerencsér Antal 4
  • Tóth Máté
  • Nagy Kevin

Sziffer András értékelése:

„Fantasztikus, amit a csapat a második félidőben nyújtott, remekül küzdöttek, jól játszottak, és csak picin múlott a siker, de egy félidőnyi előnyt nem lehet az ellenfélnek adni! Gratulálok a srácoknak, mert megmutatták, hogy tudnak igazi csapatként küzdeni, így a sírból mentettek pontot, ami még jól jöhet a végelszámolásnál.”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar