Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

Háromgólos győzelmek Szigetszentmiklóson

2021.05.16.

Háromgólos győzelmek Szigetszentmiklóson

Kisép Futsal Szigetszentmiklós U20 - Haladás VSE U20 0-3 (0-1)

Kisép Futsal Szigetszentmiklós U17 - Haladás VSE U17 1-4 (0-2)

Esélyt sem hagyott ellenfelének U20-as és U17-es futsalcsapatunk az első osztályú korosztályos bajnokság legutóbbi, 17. fordulójában. Szigetszentmiklóson mindkét együttesünk három góllal múlta felül a hazai csapatot.

U20

Kisép Futsal Szigetszentmiklós U20 - Haladás VSE U20 0-3 (0-1)

Gólszerzőink: Horváth Zénó (4.), Kovács Máté (25.), Kárász Noel (40.)

A bajnoki tabellán elfoglalt helyezéseknek megfelelően csapatunk volt az esélyes a Fiú Futsal I. osztály U20 Nyugati csoport számára kiírt 17. fordulóban, hiszen a pont nélküli, sereghajtó pozícióban álló Szigetszentmiklós ellen léptünk pályára. Sziffer András együttese – ez alkalommal is az U17-es korosztállyal kiegészülve – határozott támadójátékkal lépett fel riválisa ellen, és már a negyedik percben Horváth Zénó találatával a vezetést is megszereztük (0-1). Ezután kissé belekényelmesedtünk a találkozóba, s bár akadtak helyzeteink, de rendre elpuskáztuk őket. A szünet jót tett játékosainknak, akik a térfélcserét követően újult erővel estek a házigazdának, a 25. percben Kovács Máté növelte kettőre előnyünket (0-2). Védekezés terén ellenfelünk feje fölé nőttünk, hiszen a hajrában kitámadott a szigetszentmiklósi alakulat, de védőink jól állták a rohamokat. Az utolsó másodpercekben aztán pontot tett a találkozó végére Kárász Noel, aki beállította a 0-3-as végeredményt is. A kötelező győzelemnek köszönhetően csapatunk továbbra is versenyben van a dobogós helyért. Utolsó bajnoki mérkőzésünket hazai környezetben vívjuk majd május 29-én, akkor a jelenleg a kilencedik helyen álló UTE FC-220VOLT lesz az ellenfelünk.

Sziffer András, vezetőedző:

"A kisebb hibákat leszámítva elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Ezúttal kifogástalan volt a védekezésünk, támadásban is jól játszottunk, de a helyzeteink kihasználásában lehettünk volna pontosabbak is. Az U17-es együttesre épülő csapatunk rászolgált a győzelemre és ezúton szeretnék gratulálni a fiataloknak a mutatott játékhoz és természetesen a három bajnoki pont begyűjtéséhez is!"

 

U17

Kisép Futsal Szigetszentmiklós U17 - Haladás VSE U17 1-4 (0-2)

Gólszerzőink: Sodics Ádám (10., 16., 39.), Novák Dániel (25.)

Az idősebb korosztályhoz hasonlóan U17-es együttesünk is a Szigetszentmiklós csapatával mérte össze tudását a 17. játéknapon. Vidák Balázs tanítványainak némiképp nehezebbnek ígérkezett ez a találkozó, hiszen a két gárda között csak három hely és négy pont különbség volt. Ráadásul a keretből többen az U20-as mérkőzésen játszottak, helyüket pedig 15-16 éves futsalosok vették át. A felforgatott csapat ellenére már a kezdés után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Néhány kósza támadás után, a 10. perc végén Sodics Ádám lövése után a vezetésnek örülhettek játékosaink (0-1). A félidő hajrájához közeledve újra eredményes volt Sodics, aki önmaga és csapatunk találatainak számát duplázta meg (0-2). A szünet után gyorsan betalált a Szigetszentmiklós, de ez csak szépségtapasz volt (1-2). A folytatásban is az történt a pályán, amit játékosaink elterveztek. Novák Dániel lövésének köszönhetően visszaállt a kétgólos különbség (1-3). Az utolsó percekre már tudatos kontrajátékra helyezkedtek be futsalosaink, Sodics Ádám pedig a 39. minutumban foglalta keretbe a találkozót (1-4). Együttesünk megérdemelten szerezte meg a három pontot és stabilizálta helyét a középmezőnyben.

Vidák Balázs, vezetőedző:

"Nagyon örülök annak, amit ma láttam. A fiúk végig alázatosan játszottak és védekezésben, valamint támadásban is sok jó dolgot csináltak. Teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót, minden elismerésem a játékosoknak. Gratulálok nekik, mert nagyszerű teljesítményt nyújtottak!"
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar