Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

Értékes pont az U20-tól a Kastélydombi SE ellen

2021.04.12.

Értékes pont az U20-tól a Kastélydombi SE ellen

Haladás VSE U17 - Kastélydombi SE U17 2-3 (1-1)

Gólszerzők: Szalóki-Varsányi Bendegúz (9.), Németh Kristóf (27.)

Haladás VSE U20 - Kastélydombi SE U20 3-3 (1-3)

 

Gólszerzők: Horváth Zénó (2.), Knizs Olivér (29., 36.)

Az I. osztályú korosztályos futsalbajnokság nyugati csoportjának 14. fordulójában felemás eredményeket értek el utánpótláscsapataink. A Kastélydombi SE ellen hatalmas csatában U20-as együttesünk pontot tudott menteni, míg az U17-es alakulatunk 3-2-es vereséget szenvedett. A megyei korosztályos bajnok U15-ös fiataljaink pedig 14 góllal nyerték meg utolsó mérkőzésüket.

U20

Felforgatott csapattal várta U20-as csapatunk a 14. fordulót. A Sziffer András edzette fiatalok a Kastélydombi SE alakulatát látták vendégül a Haladás Sportkomplexumban. A találkozón két játékosunkat kivéve az U17-es csapatunk játszott egy fizikálisan erős és jó képességű ellenfél ellen. Együttesünk ennek ellenére sem hátrált meg és remek védekezés mellett jutott erő a támadások szervezésére is. Azonban a kisebb védelmi megingásokat kihasználták a nagyobb tapasztalattal rendelkező vendégek, így kétgólos hátránnyal fejeztük be az első játékrészt. A második félidőben végig emberfölényes megoldással próbáltuk meglepni ellenfelünket, ami sikerült is és hatékonynak bizonyult. Több lehetőségünk is akadt, melyekből kettőt gólra is tudtunk váltani. Riválisunk a térfélcserét követően pontatlanabbul játszott és a labdát a mieink birtokolták túlnyomórészt, így megérdemelten szereztünk pontot a fiatalokra épített együttesünkkel.

Sziffer András, vezetőedző: 

- Gratulálok az U17-es játékosoknak és a többieknek is a remek helytállásért! Nem ijedtek meg, sőt bátran és határozottan játszottak egy jó képességű ellenfél ellen. Ráadásul tették mindezt úgy, hogy kétgólos hátrányból sikerült felállni és pontot szerezni!

U17

Nem volt könnyű helyzetben az U17-es csapatunk sem, amely a papíron gyengébb Kastélydombi SE fiataljaival mérte össze tudását. Vidák Balázs keretét 14-15 éves játékosok alkották, így nemcsak magasságban, és erőben, de nagyobb rutinnal is rendelkeztek a vendégek. Az első félidőben több helyzetet is kidolgoztak a felek, de csak két gól esett - igazságos elosztásban. Először a 9. percben a 14 esztendős Szalóki-Varsányi iratkozott fel a góllövőlistára, amit azonnal egalizáltak a vendégek. A második játékrészben is kemény párharcokra került sor, a kapu előtt viszont a Kastélydombi SE volt határozottabb, így három ponttal távoztak a Rohonci útról.

Vidák Balázs, vezetőedző: 

- Gratulálok a fiúknak, jól játszottak, de sajnos sokat számított, hogy 2 évvel idősebbek ellen szerepeltek, de büszke vagyok rájuk!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar