Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

Csak 1 pontot hoztak UP csapataink Veszprémből

2018.11.26.

Csak 1 pontot hoztak UP csapataink Veszprémből

Szilágyi DSE U17 – Kútház Haladás VSE U17  3:3

Szilágyi DSE U20 – Kútház Haladás VSE U20  7:5

Veszprémben játszotta soron következő futsal bajnoki mérőzését a Haladás U17-es és U20-as korosztálya. Az U20-as csapat kisebb kerettel, sok hiányzóval kényszerült elutazni a mérkőzésre. 3 válogatott játékost és 2 sérültet kényszerült Sziffer András nélkülözni. Ennek ellenére a szombathelyiek jó játékkal rukkoltak elő, nagyon sokáig vezettek, csak az 5 a 4 elleni játékkal nem tudtak mit kezdeni, aminek köszönhetően a Veszprém megfordította a mérkőzést és nyerni tudott. Az U17-es fiatalok rossz napot fogtak ki, fásultan játszottak, mindenki a tudása alatt teljesített, így egy igazságos döntetlen született a találkozón! A következő fordulóban javítási lehetőség, hazai pályán. Hajrá Hali!  

U17

Szilágyi DSE U17 – Kútház Haladás VSE U17  3:3

Gólszerző:

  • Németh Benjamin 3

Vidák Balázs értékelése:

„Rendkívül csalódott vagyok. Nagyon gyenge teljesítményt nyújtott mindenki. Remélem ilyen többször nem fog előfordulni!”

U20

Szilágyi DSE U20 – Kútház Haladás VSE U20  7:5

A három válogatott és két sérült nélkül is remekül teljesített az első félidőben a hali, jól védekeztek, szinte helyzetet sem tudott az ellenfél kialakítani, és a helyzetkihasználás is remek volt, így teljesen megérdemelten vezettek 1-5 re a félidőben. A második félidő második percében a hazaiak egy nem túl erős lövése után talált utat a labda a kapuba (2-5), de ez sem zavarta meg a vendégeket, akik továbbra is jól játszottak, egészen a 32. percig, amikor is az ellenfél átváltott emberfölényes játékra, amiből több labdaszerzés is sikerült a vendégeknek, de az üres kapuba sem sikerült betalálniuk.  A hazaiaknak, akik a szerencsével sem álltak hadilábon, három perccel a vége elött sikerült az egyenlítés a fáradó vendégek ellen, sőt a vége elött két perccel a vezetést is átvették, amire a Hali is megpróbáltak válaszolni szintén 5-4-es játékkal, de egy labdavesztés után tovább növelte előnyét a hazai csapat, amivel beállították a 7-5-ös végeredményt. 

Gólszerzők:

  • Szakasics Balázs 3
  • Mód Bendegúz 2

Sziffer András értékelése:

„Sajnálom a játékosokat, mert mindent megtettek a sikerért, és amíg egyenlő létszámban játszottak lefocizták az ellenfelet a pályáról. Sajnos nem éltünk a lehetőségeinkkel, amikor is üres kapura támadhattunk, és ezt a hazai csapat, még ha többször is nagy szerencsével, de kihasználta, és megbüntetett minket. Biztos vagyok benne, hogy a következő fordulóban hazai pályán kijavítjuk a botlásunkat.”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar