Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Utánpótlás: Hírek

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

2021.02.09.

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

ELTE-BEAC U17-Haladás VSE U17 4–1 (1–1)

Gólszerző: Dobos Dávid (1.)

ELTE-BEAC U20-Haladás VSE U20 2–4 (1–2)

Gólszerzők: Mézer Viktor 2 (30., 34.), Knizs Olivér (12.), Vatamaniuc-Bartha Dávid (16.)

Az U20-as csapatunk nyert, míg az U17-es kikapott az I. osztályú korosztályos futsal-bajnokság 10. fordulójában. A nagyobbak a második, a kisebbek pedig az ötödik helyen állnak a Nyugati-csoport tabelláján.

A jó erőkből álló ELTE-BEAC otthonában léptek pályára az országos pontvadászatban szereplő együtteseink. Először az U20-as gárdánk mérte össze tudását a fővárosiakkal.

A mérkőzés jól kezdődött a számunkra, mivel az első negyedóra végén már 2–0-ra vezettünk Knizs Olivér és Vatamaniuc-Bartha Dávid találataival. Ugyan a hazaiak az első félidő hajrájában szépítettek, de térfélcserét követően Mézer Viktor két gólja megpecsételte a sorsukat. 

- Egész mérkőzésen koncentráltan, fegyelmezetten, nagyot küzdve játszottunk. Védekezésünk a kisebb hibáktól eltekintve jól működött, támadásban a letámadást játszó vendéglátók ellen sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyekből négyet gólra is váltottunk. A mérkőzés végső szakaszában az öt a négy elleni játékot játszó hazai csapat nem tudott mit kezdeni a jó védekezésünkkel, de ha sikerült is lőniük, akkor a jól védő kapusunk mindig a helyén volt. Több meghatározó játékost nélkülözve is győzni tudtunk, amiért sokat tettek a játékosok, ezért mindenki megérdemli a dicséretet – fogalmazott a találkozót követően Sziffer András edző.

 

Az U17-es gárdánk már nem érdemel ilyen dicséretet, ugyanis a fiatalok annak ellenére kaptak ki 4–1-re, hogy már az első percben előnybe kerültek. Dobos Dávid találata után azonban a fővárosiak átvették az irányítást és még az első félidőben egyenlítettek, a második játékrészben pedig három találatot szerezve magabiztosan nyertek. A mieink ugyan megpróbálkoztak a„vészkapusos” játékkal, de a kialakított helyzeteket sajnos elhibázták.

- Ha győzni akarunk, akkor nem szabad ennyi egyéni hibát elkövetnünk védekezésben. Támadásban pedig a ziccereket értékesíteni kell. Sokkal bátrabban, többet vállalva kell játszani – értékelt Sziffer András

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar