Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

A legnagyobb korosztályaink Győrben szerepeltek

2018.04.30.

A legnagyobb korosztályaink Győrben szerepeltek

Rába ETO U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17   6:3

Rába ETO U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20   3:9

A két legnagyobb korosztályunk (U17, U20) Győrben vendégszerepelt a futsal bajnokság soron következő fordulójában. Az eredmény felemás lett, 3 ponttal tért haza a két csapatunk. Az U17-es fiatalok nagyot küzdöttek a hiányzóik ellenére is. Egy félidőig döntetlenen tartották a találkozót, végig izgalmas volt a mérkőzés, de sajnos vereség lett a vége. Az U20-as futsalosaink visszavágtak az ETO-nak a múltkori vereségért és magabiztos győzelmet arattak, ezzel megőrizve az első helyüket a tabellán. A bajnoki döntőnek is felfogható Déli-FTC elleni mérkőzés hazai pályán lesz 2 hét múlva! Gratulálunk a srácoknak! Hajrá Hali!  

U17

Rába ETO U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17   6:3

A vendégcsapat három játékosát nélkülözve is remekül helyt állt a veretlen Győr otthonában. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az ETO elhúzott kettő-nullra, amit a vendégek még a félidő vége előtt kiegyenlítettek így 2-2 es állással mentek a csapatok a pihenőre. A második félidőt gyors hazai gól vezette be, amit tíz perces gólcsend követett, de addig is nagy küzdelem folyt a pályán, felváltva kerültek a kapuk veszélybe, amiből az Eto jött ki győztesen és ért el egy perc alatt két gólt, míg a vendégek csak kapufákig jutottak ebben az időszakban (5-2).  Ezt követően a Hali át állt az 5-4 es emberelőnyös játékra, amiből sikerült is szépíteni e (5-3), amit tovább is folytatott, de egy eladott labdából a hazaiak találtak az üres kapuba és alakították ki a 6-3-as végeredményt.

Sziffer András értékelése:

"Azt hiszem, hogy a több hiányzónk ellenére sem vallottunk szégyent, alaposan megnehezítettük a veretlen ETO dolgát. Sajnos a hibáinkat könyörtelenül kihasználták a hazaiak, nekünk pedig csak kapufákra tellett a második félidőben így megérdemelten győzött az ETO. A vereség ellenére is megérdemlik a játékosok a dicséretet, mert remekül küzdöttek és jól is játszottak."

U20

Rába ETO U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20   3:9

A Haladás csapata alaposan visszavágott az otthonában elszenvedett vereségért, és evvel a fontos győzelemmel továbbra is tartja a vezető helyét a bajnokságban a DÉLI-FTC csapata előtt egy ponttal, akikkel a két hét múlva esedékes hazai mérkőzésen találkoznak, amely összecsapás akár a bajnoki címről is dönthet.

Sziffer András értékelése:

"Izgalmas, feszültséggel teli és fordulatokban gazdag mérkőzésen sikerült a visszavágás. Gratulálok minden játékosnak, mert végig fegyelmezetten, harcosan és jól játszottak."

Gólszerzők:

  • Sipos Gergő 3
  • Szakasics Balázs 2
  • Tóth Máté 1
  • Péter Ábrahám 1
  • Gyenese Ádám 1
  • Németh Gábor 1Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar