Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

A futsalos fiataljaink lezárták a nyarat és megkezdték az új szezont

2018.07.31.

A futsalos fiataljaink lezárták a nyarat és megkezdték az új szezont

Az U17-es és U20-as korosztályaink balatoni edzőtáborral zárták le a nyarat és egyben el is kezdték az új szezonra való felkészülést. A Haladás futsal csapat vezetősége a legnagyobb korosztályaiban a fiataloknak Siófokra szervezte az edzőtábort. Itt a felkészülés jegyében telt az 1 hetes táborozás. A napi 2 edzéssel már a következő idényre készültek a csapatok és az edzésterhelésekkel az edzők a 2018/2019-es szezonkezdést alapozták meg. Természetesen a programok, a kikapcsolódás, pihenés és a fürdőzés sem maradhatott el. Az ifjú futsalosaink úgy kaptak terhelést, hogy közben nagyon élvezték az 1 hetes balatoni futsal tábort!

 

A kisebb korosztályainkban már a nyár elején lezajlottak a nyári edzőtáborok. Most a nagyobbak voltak soron. Az U17-es és U20-as korosztályainkat a Balaton partjára vittük, hogy lezárjuk a nyarat még egy utolsó pihenéssel, programokkal, fürdéssel és megkezdjük a felkészülést a következő szezonra. A tábor 1 hetes volt, július 23. – 27. Itt megkapták a fiúk a terhelést, hogy a következő héten elkezdhessék az edzéseket már Szombathelyen.

A táborban 19 fiatal futsalos és 3 edző (Sziffer András, Vidák Balázs, Horváth Péter) volt jelen. Siófokon zajlott a tábor. A szállás a Sport Hotelben volt, az edzések a Siófoki kézilabdacsapat csarnokában. Napi 2 edzés volt a gyerekeknek, a szállás és a csarnok között futás volt bemelegítésként edzés előtt. Délután strandolás, este különböző programok színesítették a napokat.

Hétfőn délelőtt indultak a fiatal futsalosaink Siófokra. Megérkezés, a szobák (4 fős szobák voltak) elfoglalása után ebéddel kezdődött a siófoki edzőtábor. Ebéd után egy kis pihenő volt a fiúknak az utazás miatt. Majd szabadprogram volt a délutáni edzésig. Az edzések minden nap reggel 8:30-kor és 17:30-kor voltak. Edzésre futva közlekedtek mindig a fiatalok. A szállástól a csarnokig bemelegítő kocogás volt, edzés előtt. Edzés után levezetésként a szállásra séta. Az edzés után 19:30-kor volt minden nap a vacsora. Vacsora után közös programokat csináltak az edzők. Egész hétre össze volt állítva a játék terv. Minden nap más programban mérkőztek meg a gyerekek. A hét végén az edzők összesítették az eredményeket, ami alapján megszületett az első 3 sorrendje. Az első nap az esti játék darts volt.

Kedden a reggeli után edzés, majd az edzésről visszaérve a szállásra ebéd volt. Az ebéd minden nap 11:30-kor volt. Ebéd után a csoport a strandon, fürdőzéssel, napozással, labdázással töltötte az időt. Majd az edzők egy röplabda bajnokságot szerveztek, amit közös pizzázással zártak le. Majd jött a délutáni edzés a vacsora és utána az esti program. Kedden ping-pongban mérkőztek meg a fiúk.

A szerda délelőtt hasonlóan, reggelivel, kocogással, edzéssel telt, majd ebéddel záródott. Ebéd után az Aranyparton strandoltak az utánpótlás játékosok. A parton is különböző programokat szerveztek a gyerekeknek az edzők. A vízben labdázás, fejelgetés volt, a parton strandfoci és lábtenisz. A jó hangulat miatt, a délutáni edzés elmaradt, csak vacsorára értek vissza a futsalosok a szállásra. Este pedig pókerezés volt a csapatnak. Ez a játék eléggé elhúzódott, de mindenki nagyon élvezte és a fáradság senkin sem látszódott.

A csütörtöki napon is edzéssel zajlott a délelőtt. A délután, közkívánatra szabadprogram volt. A strandolás kimaradt, helyette xbox-szal és pihenéssel töltődtek a srácok. Az esti edzés után a heti verseny zárásaként snóblizás volt. Ezzel a programmal véget ért a heti játék. Utána még esti fürdősés volt a program a Balatonban, amit nagyon élvezett mindenki. Összesítve a játékok eredményét, Gyimesi Soma nyerte a hetet, Gyenese Ádám lett a második és egy edző is beverekedte magát a dobogóra, Sziffer András végzett a 3. helyen.

 

Pénteken a délelőtt a szokásoknak megfelelően zajlott. Edzéssel és kocogással telt el. Majd dél körül hazaindult a csoport Szombathelyre.

A tábort nagyon élvezték a fiatalok. Az edzéseken megkapták a terhelést, de mégis játékos edzések voltak, amik a gyerekek számára élvezhetőek. Az edzések mellett nagy hangsúlyt fektettek az edzők a különböző programokra, amiken együtt vett részt a csapat. Ezek is jó hangulatban teltek el. Jó visszajelzések érkeztek, így jövőre biztosan lesz folytatás.
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar