Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

50%-osra sikerült a hétvége az utánpótlásban

2018.05.27.

50%-osra sikerült a hétvége az utánpótlásban

Swietelsky-Haladás VSE U17 – ELTE-BEAC U17   6:10

Swietelsky-Haladás VSE U20 – ELTE-BEAC U20   7:3

Az U17-es és U20-as fiataljaink hazai pályán léptek parkettre a bajnokság utolsó előtti fordulójában. Mind a két csapatunk éremért küzdött a találkozón. A fiatalabbak (U17) úgy léptek vágtak bele a mérkőzésbe, ha nyernek, ezüstérmesek lesznek. Sajnos a mai napon az ellenfél jobbnak bizonyult, így az utolsó fordulóban sorsdöntő mérkőzést játszanak a Berettyó csapatával. Aki nyer, az lesz a második az évben. Az U20-asoknak sikerült elérni a hőn áhított bajnoki címet. Megérdemelten nyerték meg a találkozót és ezzel a bajnokságot is. Szépen csillogó aranyérem jár a csapatnak! 

U17

Swietelsky-Haladás VSE U17 – ELTE-BEAC U17   6:10

Sziffer András értékelése:

„Fontos az eredményesség, de annál sokkal fontosabb, hogy viszont lássam a tanult dolgokat, amiből semmi, de semmi nem jött vissza. A védekezésünk csapnivaló volt és most a kapusteljesítmények sem jöttek, így nem csoda, hogy tíz gólt kaptunk. A helyzeteink megvoltak és még hat gólt is szereztünk, de csapatként csődöt mondtunk minden tekintetben. Az utolsó, jövő heti fordulóra maradt a második hely eldöntése, aminek a pikantériáját az adja, hogy épp az egy ponttal mögöttünk álló jelenleg harmadik Berettyóhoz látogatunk. Van egy hetünk, hogy összeszedjük magunkat és bizonyítsuk a hétvégén, hogy ennél sokkal töbre vagyunk képesek! Az U20-as csapatnak gratuláció az egész szezonban nyújtott teljesítményükhöz és a bajnoki címhez!”

Gólszerzők:

  • Bartha Dávid 3
  • Hernáth Attila 1
  • Szabó Balázs 1
  • Németh Benjamin 1

 

U20

Swietelsky-Haladás VSE U20 – ELTE-BEAC U20   7:3

Utolsó hazai mérkőzését játszotta legnagyobb korosztályunk. A tét hatalmas volt, mivel győzelem eseten megnyerik a bajnoksagot! A gyerekek, így is kezdték a mérkőzést. A 7. Percben már 4:0-ra vezettek, nagyszerű teljesítményt nyújtva. Sajnos az első félidőben elkényelmesedtek a fiúk, amit az ellenfél kihasznált és 3 gólt szerezve vissza kapaszkodott a mérkőzésbe. Jót tett a szünet a csapatnak, tudták rendezni a sorokat. A második félidőben ismét a hazaiak akarata érvényesült, mind játékban, mind pedig a gólokban. Így 7:3-as győzelmet aratott a Haladás, amivel lezárta a bajnokságot és Bajnokok lettek. Szép volt fiúk!

Gólszerzők:

  • Sipos Gergő 2
  • Németh Gergő 2
  • Gyenese Ádám
  • Mód Bendegúz
  • Kendik DominikVissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar