Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

4 pontot hoztak az Aramistól a fiatal futsalosaink

2019.01.07.

4 pontot hoztak az Aramistól a fiatal futsalosaink

Aramis SE U17 - Kútház Haladás VSE U17 3:5

Aramis SE U20 - Kútház Haladás VSE U20  2:2

A 11. fordulót rendezték az U17-es és U20-as futsal bajnokságban. A Haladás fiataljai az Aramis otthonába látogattak. Ebben a fordulóban 4 pontot sikerült hazahozni Szombathelyre. Az U17-esek nagyon jó játékkal rukkoltak elő és a bajnokság éllovas csapatát sikerült megérdemelten megverniük. Az U20-as csapatunk egy színvonalas, jó futsal mérkőzést játszott, ahol egy jobb helyzetkihasználással és nagyobb koncentrációval meg lehetett volna a 3 pont. Ezen a napon viszont nem sikerült gólra váltani a helyzeteket, így döntetlennel ért véget a találkozó. Hajrá Hali!

U17

Aramis SE U17 - Kútház Haladás VSE U17 3:5

 

Idegenben folytatta szereplését az U17-es csapatunk. Ezúttal Budaörsre utaztak a fiúk, ahol az éllovas Aramis csapata volt az ellenfél! Csapatunk végig koncentráltan, agilisan futsalozott, amivel a hazai csapat nem tudott mit kezdeni! A mérkőzés egészét nézve megérdemelten hozta el a 3 pontot a Hali, a bajnokságot vezető Aramis ellen!

Gólszerzők:

  • Németh Benjamin 2
  • Mercs László
  • Márovics Dávid
  • Kárász Noel

Vidák Balázs:

„Az utolsó 3 mérkőzésünk sajnos nem úgy alakult, ahogy elterveztük Az ott elveszített pontokat vissza kell szereznünk. Ma sikerült! A srácok végig fegyelmezettek voltak, csúsztak-másztak egymásért. Így 3 ponttal gazdagodtunk! Ez a siker akkor ér sokat, ha a következő bajnokinkat is meg tudjuk nyerni!”


U20

Aramis SE U20 - Kútház Haladás VSE U20  2:2

 

Talán az utazásnak tudható be, hogy a vendégek a mérkőzés elején párszor hibáztak, amiből a hazaiak kontrázhattak és akár kettővel is vezethettek volna, de a vendégek kapusa nagyokat védve őrizte kapuját a góltól. A kezdeti nehézségeket átvészelve lett egyre jobban veszélyes a Hali, többet birtokolta a labdát, helyzeteket dolgozott ki, de gólt nem sikerült szerezniük a félidőben. A második félidőben három perc sem kellett a vendégeknek, hogy megszerezzék a vezetést Péter Ábrahám jóvoltából, majd két percre rá egy kavarodást kihasználva egyenlített az Aramis. Mindkét csapat jól játszott, a vendégek támadtak veszélyesebben, ekkor több helyzetet is elpuskáztak, de a 30. percben már nem hibáztak és ismét megszerezték a vezetést Tóth Máté révén. Próbált támadni a hazai csapat, de nem sikerült nagy helyzetekig eljutniuk, ami a vendégek védekezését dicséri, ezért átállt az Aramis emberfölényes játékra, amit egyből ki is használt egy figyelmetlenség miatt. Az utolsó percekben próbált mind a két csapat győzelemre játszani, amihez a Haladás állt közelebb, de már nem esett gól így maradt a 2-2-es döntetlen.

Gólszerzők:

  • Péter Ábrahám
  • Tóth Máté

Sziffer András:

„Sajnálom az elhullajtott pontokat, mert elkerülhető gólokat kaptunk, és a helyzeteinket is gyatrán használtuk ki. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, mert egy színvonalas mérkőzésen, remek csapat ellen játszottak jól.”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar