Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comUtánpótlás: Hírek

0 pont idegenben a fiataljainknál

2019.10.15.

0 pont idegenben a fiataljainknál

ELTE SE U17 - Haladás VSE U17   4:2
ELTE SE U20 - Haladás VSE U20   7:3


A fiatal, korosztályos csapataink a hétvégén a 2. mérkőzésüket játszották a saját bajnokságaikban. Sajnos mind a két együttesünk pont nélkül tért haza. Az ELTE csapatai voltak a házigazdák. Az U17-es fiùk, az első félidőben jól támadtak, de védekezésben sok hibát vétettek, amit az ellenfél gólokkal büntetett. A második játékrészben 5 a 4 elleni, vészkapusos játékkal már csak szépíteni tudtak az eredményen a futsalosaink. Az U20-as csapatunk a sok hiányzó ellenére jól játszott az első játékrészben, vezettek is a fiúk. Sajnos a második félidőben elfogyott az erő a fiúknál és emiatt tanácstalan, hitehagyott játékot mutattak, aminek nem lehetett más a vége, csak vereség. Jövő héten javítani kell hazai pályán. Hajrá Hali!

U17

ELTE SE U17 - Haladás VSE U17   4:2

Sziffer András értékelése:


"Első félidőben jól támadtunk, de a védekezésbeli kihagyásainkat megbüntette a hazai csapat, A második félidőben az 5-4-es játékunknak köszönhetően felbillent a pálya, szinte végig védekezett a hazai csapat, sok lehetőségünk volt, de a jobbnál jobb lehetőségeket is elpuskáztuk, így csak szépíteni sikerült egy nyerhető mérkőzésen."

Gólszerzők: Kárász Noel, Kiss Patrik
 

U20

ELTE SE U20 - Haladás VSE U20   7:3

Sziffer András értékelése:


"A sok hiányzó ellenére az első félidőben jól  játszottunk, vezettünk, de a második félidőre elfogyott a szufla amit a jó erőkből álló hazai csapat kihasznàlt.   A második félidőben nyújtott hitehagyott, tanácstalan játéknak nem is lehetett más a vége mint vereség. Megérdemelten győzött a második félidei teljesitményének köszönhetően az ELTE csapata."

Gólszerzők: Mód Bemdegúz, Németh Ármin, Volner Bence
 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar