Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB III: Hírek

Megkezdődött az NB III-as bajnokság

2017.11.07.

Megkezdődött az NB III-as bajnokság

Nagykanizsa – Haladás II  4-1

Nagykanizsára látogatott az első fordulóban az újonnan alakult NB III-as csapatunk, akik helytálltak a több, volt első osztályú futsal játékossal felálló, bajnokságra is esélyes Nagykanizsa otthonában. A mérkőzésen a hazai szurkolók teljesen megtöltötték a nézőteret és fergetegesen bíztatták az első perctől az utolsóig a csapatukat. Ebben a felfokozott hangulatban verte a Nagykanizsa a Hali csapatát 4:1-re.

A mérkőzés a Zsigmondi Sportcsarnokban került megrendezésre, ahol a szurkolók teljesen megtöltötték a nézőteret és fergetegesen bíztatták az első perctől az utolsóig a hazai csapatot. Ebben a felfokozott hangulatban kezdődött a mérkőzés, amely láthatóan megfogta fiataljainkat (nem is csoda, hiszen az első osztályú mérkőzéseken sincs ilyen buzdítás a nézőtérről), amely a védekezésben előfordult hibákban mutatkozott meg, amelyet a hazaiak a 6. percben kihasználtak és gólra váltottak. Nehezen találta csapatunk a saját térfelére visszahúzódó ellenfél védekezésének az ellenszerét, de egy oldalberúgást követően a 8. percben sikerült az egyenlítés. A játék folytatásában adódott itt is ott is kisebb lehetőség, de az igazán nagy helyzetet a mieink hibázták el, amikor a kapusra vezetett labdát nem sikerült értékesíteni, így maradt a félidőig a döntetlen állás. A második félidő ott folytatódott ahol az első abba maradt, a hazai csapat masszívan védekezett és várta a kontra lehetőségét illetve próbálták az erős centereiket megjátszani. Ezek után váratlanul a 30. percben egy távoli lövést követően egy szerencsés góllal szereztek ismét vezetést a hazaiak. A mieink ezek után megpróbáltak mindent az egyenlítésért, volt is két hatalmas lehetőségük, de az üres kapuba sem sikerült betalálni. Sajnos négy perccel a vége előtt egy kiállítás eldöntötte a mérkőzést, amikor a négy a három elleni játékból az ellenfél 3-1 re módosította az állást. Az utolsó percekben még próbálkoztak a fiataljaink, hogy szépítsenek, de mégis az ellenfél szerzete meg a negyedik gólját, egy kapufáról bepattanó lövésből és evvel kialakítva a végeredményt.

Sziffer András edzői értékelése:

„Tehetséges fiataljaink bizonyították, hogy egy ilyen felfokozott légkörben is megállják a helyüket, és ami bíztató, hogy csapatunk teljesen egyenrangú ellenfele volt a remek játékerőt képviselő nagykanizsai csapatnak. A következő időszakban folytatni kell a megkezdett tanulási folyamatot, hiszen van hová fejlődni!  Bízom a fiukban, hiszen keményen dolgoznak az edzéseken, hogy a következő fordulóban a Kőszeg csapata ellen javítani fognak majd.”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar