Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB III: Hírek

Hétfőn NB III-as futsal bajnoki

2017.11.04.

Hétfőn NB III-as futsal bajnoki

Nagykanizsa - Swietelsky-Haladás VSE

Megkezdi az NB III-as együttesünk a szereplést a futsal bajnokságban. Idén megalakult az NB III-as csapatunk és hétfőn már ők is pályára lépnek. Először idegenben játszanak a Nagykanizsa otthonában. A csapatban a Haladás nagypályás U19-es fiataljai, az U20-as korosztályunkban jól teljesítő futsalosok és az adott fordulóban a felnőtt keretéből kimaradó játékosok játszanak majd. Szurkoljunk nekik is a jó teljesítményért! Hajrá Hali!

Sziffer András NB III-as csapatunk edzője:

„Az NB III-as csapatunk idén alakult. A felkészülést már augusztusban a felnőtt edzésekkel párhuzamosan kezdtük. Volt időnk felkészülni a bajnokságra, heti 2 edzéssel. A koncepció hasonló az NB I-es csapatunkéhoz. Ez abban is segíti a fiatalokat, ha nagyon jól teljesítenek, a felnőttek keretéhez is tudnak csatlakozni és nem kell mindent újra tanulniuk, könnyebben be tudnak illeszkedni a csapatba. Az NB III-as bajnokságban szereplő csapatokról nem sokat tudunk, de mindenképpen nagy reményt fűzök a csapathoz.. Kemény, jó felkészülés áll mögöttünk, így sikereket várok a bajnokságban. Ezt hétfőn már be is bizonyíthatják a fiúk!”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar