Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Vállalható vereség

2020.02.08.

Vállalható vereség

TFSE-Szertarsport.hu-Haladás VSE II. 5:3 (2:0)

A listavezető TFSE otthonában kapott ki 5:3-ra az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Mindkét együttes biztosította már a helyét a felsőházi rájátszásban, így a derbi leginkább a presztízsről szólt. Vidák Balázs tanítványai hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, sajnos azok zömét el is hibázták. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Bartha Dávid, Németh Zoltán, Kovács Máté

A pontvadászat 21. fordulójában a veretlenül éllovas TFSE otthonában lépett pályára a „Kis Hali”. Már mindkét együttes biztosította helyét a felsőházi rájátszásban, így a derbi leginkább a presztízsről szólt. Ennek tudatában nyílt sisakkal kezdték a derbit a küzdő felek. A hazaiak az első félidőben inkább a védekezéssel voltak elfoglalva, ám ennek ellenére kétszer sikerült betalálniuk a vasiak kapujába. A vendég zöld-fehérek azonban hiába uralták a meccset, a legnagyobb ziccereket is kihagyták.

A 2:0-ás hazai vezetésről kezdődő második játékrész már jóval több gólt hozott. Egészen pontosan hatot, melyen testvériesen megosztoztak a csapatok, így pedig a végeredmény 5:3 lett a TFSE javára.

Vidák Balázs edző: - A vereség ellenére is gratulálok a fiúknak, mert nagyon jól játszottak. Sajnos ezúttal is rengeteg helyzetet kihagytunk, de ezt én leginkább a rutintalanság számlájára írom. Hamarosan kezdődik majd a rájátszás, melyet már nagyon várunk. Mindenkit le akarunk győzni!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar