Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Nem voltunk egy súlycsoportban a TFSE ellen

2021.05.16.

Nem voltunk egy súlycsoportban a TFSE ellen

Haladás VSE II. - TFSE-Szertársport.hu 0-11 (0-6)

A másodosztály nyugati csoportjának listavezetőjét fogadta fakócsapatunk a felső-házi rájátszás során. Fiataljaink alkotta együttesünknek csak a tisztes helytállás lehetett a célja a feljutásra pályázó TFSE ellen, amely végül könnyedén nyerte a találkozót.

 

A férfi futsal NB II. Nyugati csoport felső-házi rájátszás 8. fordulójának nyitómérkőzése csapatunk párharca volt pénteken. Sziffer András tanítványai ezúttal a listavezető, a playoffban még veretlen TFSE-Szertársport.hu együttesét fogadta. A keret gerince továbbra is az élvonalbeli csapattal készül a sérülések miatt, így ismételten 16-18 éves futsalosainknak kellett felvenni a ritmust a feljutásra pályázó fővárosiakkal. A mérkőzés első perceiben még sikerült fogást találnunk az esélyesebb riválisunkkal szemben, s bár a tempót inkább a vendégek diktálták, jól álltuk a sarat. A 7. percben aztán megtört a lendületünk és az első komolyabb védelmi megingásunkat azonnal büntette is a TFSE. Ellenfelünk a vezetés birtokában felszabadultan játszott, fiatal csapatunk pedig egyre többet hibázott. Ennek eredményeként a szünetig hatgólos hátrányba került együttesünk. A térfélcserét követően sem állt meg a budapesti alakulat, amely minden tekintetben csapatunk fölé nőtt és tovább növelte előnyét. A TFSE végül 11 gólt szerezve teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót. Sziffer András tanítványai legközelebb május 24-én, a csömöri sportcsarnokban lépnek pályára, ahol a REAC-SISE gárdájával mérjük össze tudásunkat.

Sziffer András, vezetőedző:

"Érvényesült a papírforma, a játék minden elemében jobb TFSE ilyen arányban is megérdemelte a győzelmet. Jelen helyzetünkben ennyire vagyunk képesek, a rengeteg hiányzót helyettesítő fiataljaink nem voltak egy súlycsoportban az NB II. legjobb csapatával."

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar