Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Nem csak a nagyok tudnak fordítani

2021.01.20.

Nem csak a nagyok tudnak fordítani

Haladás VSE II. - Nagykanizsai Futsal Club 4–3 (1–2)

Gólszerzőink: Papp Zsombor 2 (20., 23.), Horváth Norbert (28.), Szakasics Balázs (35.)

A találkozó 21. percében 3–1-re ugyan a vendég Nagykanizsa vezetett, mégis a „Kishali” nyerte meg 4–3-ra az összecsapást. Az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő fiataljaink az újabb győzelemnek köszönhetően továbbra is a tabella első helyén állnak.

A bajnokság 16. fordulójában ismét egy kissé tartalékos összeállításban lépett pályára a „Fakó”, így aztán senkit sem lepett meg, hogy a találkozó 11. percében már 2–0-ra vezettek a vendég Zala megyeiek. Szerencsére ezt követően átvették az irányítást Sziffer András tanítványai, akik az első félidő utolsó pillanataiban Papp Zsombor találatával szépíteni tudtak.

Térfélcserét követően viszont újfent a kanizsaiak használtak ki egy védelmi megingást, amivel vissza is állították a kétgólos különbséget. A folytatásban azonban némileg váratlanul parádés feltámadást produkáltak a mieink. Előbb a 23. minutumban Papp Zsombi, majd a 28. percben Horváth Norbi talált be, így pedig máris 3–3-as döntetlen állt a táblán. A végjátékban pedig jött Szakasics Balázs, aki góljával eldöntötte a derbi végkimenetelét.

Nem is olyan régen a nagy csapatunk a Kecskemét ellen fordított kétgólos hátrányból, most pedig a fiatalok tették meg ugyanezt. Ebből is látszik, hogy mindkét együttesünknek van tartása, játékosaink az utolsó pillanatokig küzdenek a győzelemért. Ez a siker pedig most az jelenti, hogy a „Kishali” továbbra is az első helyen áll a másodosztályban.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar