Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

U 17 korosztály: 2003-ban, 2004-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 2002-ben, 2000-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

NB III-ban is győzelem lett hétfőn

2017.11.28.

NB III-ban is győzelem lett hétfőn

Swietelsky-Haladás VSE II. – Baráti Futsal CSE 6:5 (2:0)

A mérkőzés több mint a háromnegyed részében az történt a pályán, amit mi akartunk, szemre is tetszetős támadásokat vezettünk, sok helyzetet alakítottunk ki, amelyekből az első félidőben kettőt sikerült értékesíteni. A második félidei korán bekapott gól sem zavarta meg a mieinket, sorra jöttek a helyzetek és a gólok is, és máris 4-1 volt a javunkra. Ebben a periódusban csak az volt a kérdés hogy mennyi lesz a különbség, mert az ellenfél veszélytelen volt a kapura, de nem így történt, mert a 34. percben bekapott öngól, megzavarta a mieinket, és az azt követő kétperces rövidzárlat majdnem megbosszulta magát. A vendégek 5-4 es játékra váltottak, amiből többször is labdát szereztünk, de nem sikerült az üres kapuba találni, viszont az ellenfél ismét betalált, amitől egyszerre nyílt, és rendkívül izgalmas lett a mérkőzés (4 -3). Jókor jött a válasz, egy pazar Sipos sarkazást követően kettő volt a különbség. (5-3) De nem sokáig örülhettünk, mert egyből válaszolt a Baráti csapata, és megint csak egy volt az előny (5-4).

Ezután rendeztük a sorainkat, és egy Öreglaki szóló végén sikerült ismét növelni az előnyünket (6-4).. A végére is még maradt izgalom, mert az utolsó percben emberelőnyös helyzetből szépített a vendégcsapat (6-5). A hátralévő harminc másodpercet már kivédekezték fiataljaink, így ha a végére nehezen is, de sikerült megszerezni a második győzelmet az eddig veretlen Baráti ellen.

Sziffer András értékelés:

 ”Sok szép dolgot láttam a fiuktól, egyre tudatosabban játszanak, alkalmazzák a tanult dolgokat, aminek az eredménye a mai siker. Gratulálok minden játékosnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez.”

Gólszerzők: 

  • Sipos Gergő 2
  • Öreglaki Norbert 2
  • Németh Zoltán 1
  • Németh Gábor 1Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar