Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

U 17 korosztály: 2003-ban, 2004-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 2002-ben, 2000-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

NB III-as Hali siker

2017.12.19.

NB III-as Hali siker

HALADÁS II – AUTO-SZOFT PÁZMÁNDFALU  6-2  

Az idei utolsó bajnoki mérkőzésen több hiányzója is volt a csapatnak, ezért olyan játékosok is lehetőséget kaptak, akik eddig keveset vagy egyáltalán nem is szerepeltek a mérkőzéseken. Az U17 es csapatból Nagy Kevin, aki a korosztályos válogatottban is már megmutatta tehetségét, valamint Gerencsér Antal, akik az utánpótlás csapatuk góllövő listáját is vezetik, és Horváth Bendegúz a csapat egyik meghatározó kapusa. A fiataljaink nem okoztak csalódást, rögvest a mérkőzés elején kezükbe vették az irányítást, igaz az ellenfél szerzett vezetést egy eladott labda után, amit rögtön sikerült egalizálni Tóth Máté révén. Ezt követően sorra jöttek a helyzetek, amiből egyet sikerült értékesíteni Gerencsér Antal jóvoltából, így 2-1 es vezetéssel vonultak a csapatok a szünetre. A második félidő ott folytatódott ahol az első véget ért, a vendégek visszaálltak a saját térfelükre várva a kontra lehetőségre, míg a mieink a labdabirtoklási fölényüket nem tudták gólra váltani, nehezen találták a defenzív játék ellenszerét, lövések sokasága kerülte el a kaput vagy az ellenfél kapusa védett remekül, és lám ilyen a futsal, egy ritka ellentámadásból az ellenfél a 23. percben egyenlített. Ezt követően felpörögtek az események, először Németh Zoltán köszönt be a 25. percben, majd a vezetés tudatában kiengedte csapatunk a szorításból az ellenfelet, aminek meg is lett az eredménye, két perc alatt szerzett két gól (Tóth Máté, Nagy Kevin), és már is kettő volt az előny. Az utolsó tíz percben már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a különbség, próbálkozott az ellenfél is, de ahogy kinyíltak jöttek a helyzetek a mieink előtt, amiből egyet ki is használt Tóth Máté, aki megszerezte saját harmadik találatát, és a csapatunk hatodik gólját, amellyel be is állította a 6-2 es végeredményt.

Sziffer András értékelése:

„Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, és a mutatott játékhoz. Külön szeretnénk megköszönni minden játékosnak az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményüket, és kívánunk mindenkinek Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, sérülésmentes új évet!”

Gólszerzők:

  • Tóth Máté 3
  • Gerencsér Antal 1
  • Nagy Kevin 1
  • Németh Zoltán 1Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar