Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

NB III-as futsal rangadóval indult az újév

2018.01.07.

NB III-as futsal rangadóval indult az újév

Haladás VSE- Nagykanizsai Futsal Club 6-7 (4-4)

Mintegy kétszáz néző előtt került sor a Haladás és a Nagykanizsa NB III-as futsal összecsapásra. A mérkőzést Szombathelyen, a Haladás Sportcsarnokban rendezték. Nagyon magas színvonalú és jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A fiatal játékosaink mindent megtettek a pályán, és az ilyen mérkőzések egyértelműen a fejlődésüket szolgálják. Ki kell még emelni a két szurkolótábort, mert fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokba és mindezt sportszerűen tették. Jár a gratuláció mindkét csapatnak és közönségnek is! Hajrá futsal! Hajrá Hali!

 

Haladás Sportkomplexum: 200 néző

Játékvezetők: Tóth Róbert, Bíró Ottó, Fodor Máté

Haladás VSE:

Játékosok: Gyimesi Máté-Németh Zoltán-Németh Gábor-Németh Gergő-Péter Ábrahám

Csere: Homlok Levente, Tóth Máté, Gyenese Ádám, Mód Bendegúz, Szakasics Balázs, Kossuth Kornél, Köntés Balázs

Edző: Sziffer András

Nagykanizsa:

Szőke Richárd -Béli Ádám-Nagy Gergő-Szőke Ádám -Nagy Tamás

Csere: Szakmeiszter Ádám, Rácz Szabolcs, Török Milán, Schuller Ferenc, Budai Lajos, Szakmeiszter János

 

Piros lap: Budai Lajos

Gólszerzők: Nagy G., Szakmeiszter J., Nagy G., Németh Z. ,Németh Z., Péter Á.,Péter Á., Nagy G., Nagy G., Mód B., Szakasics B., Szőke Á.,Nagy G.

 

Mintegy kétszáz néző előtt került sor az NB3 rangadójára. Mindkét csapatot nagyon lelkes és sportszerű szurkolók biztatták az egész mérkőzés során. A mérkőzést a Kanizsai csapat kezdte jobban hamar három gólos előnyre tett szert. Mintha még a hazai csapat bent maradt volna az öltözőben. De aztán sikerült a hálóba találni és egy csapásra megváltozott a játék képe. A fiúk nyolc perc alatt megfordították a mérkőzést, szinte felrobbant a csarnok, olyan hangulatot teremtett a hazai szurkolótábor. A szünet előtt azonban ismét villant Nagy Gergő a zalaiaktól és egalizálta az eredményt. Vastaps kísértével vonultak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben sem hagyott alább az iram és a színvonal. Rögtön az első percben gólt kaptunk, de ismét sikerült egalizálni Mód Bendegúz révén és aztán Szakasics  Balázs a vezetést is megszerezte. Sajnos azonban a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel és ismét megfordították a találkozót. A hátralévő időben már nem sikerült kapuba találni és így a vendégcsapat vihette haza a három pontot. De mindenképpen meg kell említeni, hogy egy nagyon magas színvonalú és jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, fiatal játékosainknak az ilyen mérkőzés egyértelműen a fejlődésüket szolgálja.

Ki kell még emelni a két szurkolótábort, mert fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokba és mindezt sportszerűen tették.

Jók: Péter Ábrahám, Gyimesi Máté, Tóth Máté, Homlok Levente, Gyenese Ádám Illetve Nagy Gergő, Szőke Ádám, Török Milán

Sziffer András értékelése:

„Csak gratulálni tudok mindkét csapatnak, rendkívül jó mérkőzést játszottunk. Azt csak sajnálni tudom, hogy nem szereztünk pontot vagy pontokat ezt a rutintalanság számlájára írhatjuk. Dicséret illeti minden játékosomat kiemelkedően teljesítettek.”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar