Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

NB III-as bajnok a Haladás - Feljutott az NB II-be

2019.05.31.

NB III-as bajnok a Haladás - Feljutott az NB II-be

Regionális futsal bajnokság Nyugati csoport

Kútház Haladás VSE II

A csoportban 6 csapat volt. Összesen 3 fordulót játszottak a csapatok, 15 mérkőzést játszottak. A Haladás 37 ponttal nyerte meg a csoportot, 12 győzelemmel 1 döntetlennel és 2 vereséggel. A csoportban 23 góllal végzett a góllövőlista 2. helyén a szombathelyi játékosunk Németh Zoltán. A Haladás az első helye miatt játszhatott osztályozó mérkőzést a feljutásért a Hidegkúti SC csapata ellen. Itt kettős győzelemmel, 8:2-es összesítéssel jutott fel az NB II-be a csapatunk. 

Sziffer András a csapat edzőjének nyilatkozata:

"A Regionális bajnokságban tavaly indított először csapatot a Haladás futsal szakosztálya. Akkor a 2. helyen végeztünk. Most az idei bajnokságnak úgy vágtunk neki, hogy az a célunk, hogy megnyerjük. A csapatunk a tehetséges U17-es és U20-as fiatalokból és a felnőtt keretből kimaradó játékosokból tevődött össze. A játékosoknak így kettős terhelése volt, ami szerepet játszott abban, hogy voltak kevésbé jó meccseink is, túlnyomó részben, viszont az elvárásunknak megfelelően teljesítettek és ősszességében megérdemelt volt a csoport megnyerése.
A helyosztót a Hidegkúti SC ellen játszottuk. Itt a két találkozón bebizonyították a fiatalok, hogy megérettek az NB II-re. Magabiztosan, két győzelemmel jutottunk fel a magasabb osztályba.
Hatalmas gratuláció jár minden játékosnak, aki pályára lépett és részt vett ebben a szép sikerben!
Jövőre egy színvonalasabb bajnokságban, felnőttek között bizonyíthatnak a tehetséges fiataljaink. Akik kiöregednek az U20-as csapatból, nekik is lesz lehetőségük tovább futsalozni a Haladásban, tovább fejlődhetnek és az itt szerzett tudás miatt, akár a felnőttek között, az NB I-ben is bemutatkozhatnak!"

Kútház Haladás VSE II - a képről hiányzik Sziffer András vezetőedző

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar