Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Nagyot hajrázott, de pont nélkül maradt a Hali

2021.02.20.

Nagyot hajrázott, de pont nélkül maradt a Hali

PTE PEAC-B Build&Trade Kft. – Haladás VSE II. 5-4 (2-0)

Gólszerző: Bartal 2, Katona, Győrfi, Kőnig illetve Mézer 2, Vatamaniuc-Bartha, Knizs

Szokatlan időpontban – csütörtök késő este – lépett pályára a Haladás II. másodosztályú futsal csapat, amely Pécsett, a Lauber Dezső sportcsarnokban vizitált. Ellenfele az a PTE PEAC volt, amely több együttest megtréfált már a bajnokság során. Ősszel, a vasi megyeszékhelyen Sziffer András együttese magabiztosan, 7-4 arányban győzedelmeskedett.

Ezúttal viszont nem jött ki a lépés a szombathelyi teremlabdarúgók számára. Hiába volt egyenrangú partnere a baranyaiaknak, kapu előtt a hazaiak voltak határozottak és pontosabbak. A tartalékos vendégek jegyezték az első támadást, gólt viszont Bartal révén a PTE PEAC szerezte már az ötödik perc végén. Ezután a mezőnyben folyt a játék, de a hajrában ismét felpörögtek az események.

Katona rázta meg magát a 17. percben és juttatta hálóba a labdát, ezzel kétgólosra növelte a pécsi előnyt. A térfélcsere után sem állt le a házigazda és Győrfi mellett Bartal talált be, ezután viszont rendezte sorait a Haladás. Kettő perc alatt háromszor köszöntek be a vendégek. Vatamaniuc-Bartha mellett Knizs és Mézer is feliratkozott a góllövőlistára.

Hogy ne legyen teljes az öröm arról Kőnig gondoskodott, aki végül góljával mérkőzést nyert csapatának. Hiába támadta végig a hátralévő időt a szombathelyi alakulat, a legnagyobb helyezeteket sem tudták értékesíteni, így egy öldöklő csatát veszítettek el egyetlen találattal. Ezzel a pontvesztéssel a vasi alakulat lecsúszott a harmadik helyre, míg a PTE a hetedik helyen áll.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar