Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Nagyot fordult a kocka

2019.12.14.

Nagyot fordult a kocka

Tihanyi FC-Haladás VSE II. 2:1 (2:0)

Gólszerzők: Hoffer Levente (4.), Hoffer Dávid (20.) illetve Sipos Gergő (21.)

Szeptember 23-Szombathelyen még 7:1 arányban győzte le a Haladás VSE II. a Tihany együttesét az NB II-es futsalbajnokság Nyugati-csoportjának 4. fordulójában, most viszont 2:1-es vereséget szenvedtek a zöld-fehér fiatalok a Balaton-parti gárda otthonában.

Egyértelműen esélyesként utazott a pontvadászat 15. körében Tihanyba a dobogós helyekért harcoló „kis Hali”, ennek ellenére a derbi 8. percében a tabella alsóházában állomásozó hazaiak szereztek vezetést Hoffer Levente találatával. Sajnos a vasiak a folytatásban sem igen találták a játékukat, így senki sem csodálkozott azon, hogy az első félidő végjátékában megduplázta előnyét a roppant lelkesen küzdő Balaton-parti alakulat: a 20. percben Hoffer Dávid vette be a szombathelyiek kapuját.

Térfélcserét követően Sipos Gergő gyors találatával felcsillantotta a reményeket a fordításra, de sajnos ez csak hiú ábránd maradt. A szombathelyi fiatalok a Nagykanizsa elleni 1:0-ás vereséget követően ismét hadilábon álltak a góllövéssel, így pedig nem is lehetett más a derbi vége, mint egy újabb fiaskó.

Vidák Balázs edző: 

- Jó pár játékosom messze a tudása alatt teljesített. Ezt pedig nem bírta el a csapat. Hullámvölgybe vagyunk, amiből ki kell rángatnunk magunkat, ha el akarjuk érni a célunkat, a felsőházba kerülést.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar