Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Nagyarányú Hali győzelem az NB III-ban

2018.02.06.

Nagyarányú Hali győzelem az NB III-ban

Swietelsky-Haladás VSE II - Győrladamér KSE 24:0

Az NB III-as csapatunk hazai pályán fogadta a bajnokság utolsó helyezettjét. A zöld-fehérek jól játszottak, nem becsülték le az ellenfelüket, komolyan vették a mérkőzést. Szép gólokat lőttek, szemre is tetszetősen futsaloztak. Megérdemelten nyertek ilyen arányban is. Az ellenfél nem tudott semmiféle ellenállást kifejteni, nem jelentettek veszélyt ezen az estén a Haladás kapujára. Gratulálunk a fiataljainknak! Hajrá Hali!

Minden dicséretet megérdemelnek játékosaink, mert végig komolyan vették a mérkőzést és nem becsülték le az ellenfelet, akik tisztességesen küzdöttek, de igazából semmilyen veszélyt nem jelentettek a hazai kapura. Fiataljaink szemre is tetszetősen játszottak, hatékonyan támadtak és szebbnél szebb gólokat szerezve arattak nagyarányú győzelmet a bajnokság utolsó helyezettje ellen.

Sziffer András:

"A mérkőzés elejétől a végéig nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre, sok helyzetet alakítottunk ki, amelyet nagy számban értékesítettünk is, és csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a vége. Gratulálok a játékosoknak, mert jól és hatékonyan játszottak."

Gólszerzők:

  • Mód Bendegúz  5
  • Németh Zoltán  4
  • Péter Ábrahám  3
  • Szakasics Balázs  3
  • Németh Gergő  3
  • Nagy Kevin  2
  • Gyimesi Soma  2
  • Köntés Balázs  2Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar