Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Nagyarányú Hali győzelem az NB III-ban

2018.01.30.

Nagyarányú Hali győzelem az NB III-ban

Baráti Futsal CSE – Swietelsky Haladás II  2-8

Csapatunk két U17 es játékossal a soraiban hozta el a három pontot a bajnokságra törő Baráti CSE otthonából.  Nem ígérkezett könnyű kiruccanásnak a találkozó, hiszen eddig mindössze a mieinknek sikerült legyőzni a hazaiakat, akik egyedüliként tudták megverni a bajnokságot vezető Nagykanizsát saját otthonában. Fiataljaink bizonyították, hogy mennyire fejlődő képesek, nagyszerűen védekeztek, szép támadásokat vezettek és szebbnél szebb gólokat szereztek úgy, hogy az ellenfél az állandó hátrányuk illetve a tét miatt néha a durvaságot sem nélkülözve játszott, de ez sem, és sem az 5-4 es játékuk nem zökkentette ki a játékosainkat, akik a találkozón a játék minden elemében felülmúlták a vendéglátókat, így teljesen megérdemelt a győzelem. Gratulálunk a fiataljainknak! Hajrá Hali!

Sziffer András:

„Minden dicséret megilleti a játékosokat, mert nem ijedtek meg az ellenfél kemény néha durva játékától, sőt ez még nagyobb erőbedobásra késztette fiataljainkat, akik végig koncentrálva, fegyelmezetten, szemre is tetszetősen játszottak, aminek köszönhető ez a nagyarányú győzelem.”

Gólszerzők:

  • Szakasics Balázs 3
  • Gerencsér Antal 2
  • Nagy Kevin 1
  • Németh Gábor 1
  • Gyenese Ádám 1Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar