Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Megszakadt egy nagy sorozat

2020.11.18.

Megszakadt egy nagy sorozat

REAC-SISE-Haladás VSE II. 9:7 (4:2)

Gólszerzők: Vatamaniuc-Bartha Dávid 5 (1., 13., 22., 26., 38.), Kovács Máté 2 (23., 35.)

Zsinórban aratott nyolc győzelem után a kilencedik bajnokiját elveszítette NB II-es futsal csapatunk. A mieink a fiaskó ellenére továbbra is a Nyugati-csoport élén állnak.

Sajnos egyszer minden sorozat megszakadt, és most ez megtörtént a „Kis Halival” is. Listavezető fiataljaink a pontvadászat kilencedik körében a középmezőnyben állomásozó REAC-SISE otthonába látogattak és egy kifejezetten gólgazdag derbin 9:7 arányú vereséget szenvedtek. Pedig nem indult rosszul a találkozó, ugyanis már az első percben sikerült megszereznünk Vatamaniuc-Bartha Dávid találatával a vezetést. Ezt követően azonban a házigazdák vették át az irányítást, akik a félidőben már 4:2-re mentek.

Szünet után viszont zsinórban három Hali-gól következett, így sikerült fordítani. A 38. percben pedig igazságosnak mondható döntetlen, 7:7 állt az eredményjelzőn. A derbi hajrája azonban egyértelműen a hazai szája íze szerint alakult. A csömöriek két gólt is szereztek az utolsó pillanatokban és 9:7-re megnyerték az összecsapást.

A vereség ellenére a Hali II. eddig minden dicséretet megérdemel, ugyanis 24 pontjával magabiztosan vezeti a tabellát. A következő fordulóban, november 23-án azonban egy nagyon komoly rangadó vár fiataljainkra, mivel a második helyen álló TFSE-Szertarsport.hu csapata látogat a Haladás Sportkomplexumba.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar