Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Megkezdődtek a felső-ház küzdelmei az NB II-ben

2020.03.01.

Megkezdődtek a felső-ház küzdelmei az NB II-ben

Haladás VSE II.-REAC-SISE 4:1 (0:1)

A második csapatunk 5. helyen jutott be az NB II Nyugati-csoportjának felső-házába. A rájátszás első fordulójában a REAC-SISE együttesét fogadták fiataljaink. A szünetben ugyan még egygólos hátrányban volt a futsalcsapatunk, ám a derbi vége 4:1-es Hali-győzelem lett. Hajrá Hali! 

Gólszerzők: Nagy Kevin, Bartha Dávid, Gerencsér Antal, Kovács Máté

A felsőházi rájátszás első fordulójában a REAC-SISE együttesét fogadták fiataljaink. A mérkőzés első félideje nem hozott túlságosan színvonalas játékot. A „Kis Hali” hiába harcolt ki jelentős mezőnyfölényt, de ez nem sokat ért, ugyanis a kialakított helyzeteket rendre el is hibázták Vidák Balázs tanítványai. A kontrákra berendezkedő vendégek viszont a 16. percben egyszer betaláltak Homlok Levente kapujába, így a szünetben a fővárosiak vezettek 1:0-ra.

A második félidőben szerencsére fordult a kocka: Nagy Kevin már a 23. percben egalizált és ezt követően még háromszor mattolták az ellenfél cerberusát a vasi zöld-fehérek, akik így végül 4:1 arányban nyerték meg a mérkőzést, azaz győzelemmel kezdték a felsőházi rájátszást.

Vidák Balázs edző:

- A második félidőben már azt láttam, amit gyakoroltunk. Ez már a felsőház, itt minden pontnak, gólnak, védésnek nagy jelentősége van. Szeretnénk élvezni a játékot és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minél szebb eredményeket érjünk el.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar