Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Második helyen zárta a „Kishali” az alapszakaszt

2021.03.13.

Második helyen zárta a „Kishali” az alapszakaszt

Haladás VSE II.-Tihanyi FC 3–2 (1–1)

Gólszerzők:

Henrique Diniz de Sousa 2 (22., 30.), Sipos Gergő (2.)

A Tihanyi FC ellen aratott 3–2-es győzelemmel fejezte be a pontvadászat első felvonását az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Fiataljaink így a második helyről kezdhetik majd meg a felső-házi rájátszást.

Ugyan különösebb tétje nem volt számunkra az alapszakasz zárómérkőzésének, ám Sziffer András így is kifejezetten erős keretet állított össze a Tihanyi FC elleni derbire. Többek között klubunk új szerzeménye, a brazil Henrique Diniz De Souza is lehetőséget kapott, még pedig azért, hogy mielőbb játékba lendülhessen, ugyanis az élvonalbeli pontvadászat a válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt szünetel.

A derbi viszont nem a dél-amerikai légiós, hanem Sipos Gergő találatával indult, a 2. percben szerzett vezetést támadónk. A folytatásban is mi maradtunk támadásban, ám a vendégek előbb Kovács Máté öngóljával egyenlítettek, majd a második félidő elején Hoffer Leventének köszönhetően előnybe is kerültek. Szerencsére ezt követően jött Henrique Diniz, aki a 22. és a 30. percben is bevette a Balaton-partiak kapuját, ezzel pedig 3–2-es győzelemhez segítette a „Kishalit”.

Győzelmétől függetlenül a Hali II. a TFSE mögött a második helyről kezdheti a felső-házi rájátszást.

Sziffer András vezetőedző:

- Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Sokat birtokoltuk a labdát és a második félidőben már jól is támadtunk. Szoros eredmény született, de játékban nagy volt a különbség a két gárda között.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar