Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Kár az utolsó pillanatokért

2021.02.11.

Kár az utolsó pillanatokért

5 Stars-Érdi VSE-Haladás VSE II. 4–4 (1–2)

Gólszerzők: Kovács Máté (8.), Mercs László (15.), Vatamaniuc-Bartha Dávid (23.), Németh Benjamin (25.)

Kifejezetten jól küzdött az Érdi VSE otthonában az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, a derbi 25. percében még 4–2-re vezetett is. A fizikálisan rendkívül erős hazaiak azonban előbb szépítettek, majd az utolsó pillanatokban egyenlítettek, így pedig 4–4 lett a derbi vége.

A pontvadászat 19. fordulójában annak az Érdnek az otthonában lépett pályára a tabella második helyén álló csapatunk, amely rendkívül rapszodikusan szerepel. Ha erősebb összeállításban lépnek pályára a Duna-partiak, akkor akár az éllovas TFSE otthonában is képesek nyerni, ám tartalékos kerettel még hazai környezetben is bele tudnak szaladni egy-egy komolyabb zakóba.

Ezúttal rendkívül erős csapattal fogadták az érdiek a „Kishalit”, ennek köszönhetően pedig az 5. percben a vezetést is sikerült megszerezniük. Ezt követően szerencsére a mieink is elkapták a fonalat és a félidőben már mi jártunk előrébb egy találattal.

A 25. percben pedig már 4–2-es eredményt mutatott az eredményjelzőtábla, azaz fiataljaink nagyon közel álltak a győzelemhez. A hazaiak azonban nem adták fel és előbb a 26. minutumban szépítettek, majd nem sokkal a derbi vége előtt egyenlíteniük is sikerült. Az izgalmas összecsapás vége így 4–4-es döntetlen lett.

Sziffer András elmondása szerint egy fizikálisan nagyon erős ellenfél otthonából hoztak el egy bajnoki pontot. Vezetőedzőnk elégedett volt a srácok teljesítményével, bár azt természetesen sajnálja, hogy az utolsó pillanatokban úszott el az a győzelem, amiért a fiataljaink nagyon sokat tettek.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar