Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Harminc percig partiban voltunk a listavezető otthonában

2021.04.13.

Harminc percig partiban voltunk a listavezető otthonában

TFSE-Szertársport.hu - Haladás VSE II. 5-2 (2-1)

Gólszerzőink: Vatamaniuc-Bartha Dávid (11.), Németh Benjamin (24.)

Kiállítva: Gyimesi (27.)

Fiatal futsalosaink a másodosztály nyugati csoportjának felső-házi rájátszása során a listavezető TFSE otthonába látogattak. Sziffer András együttese tartalékos összeállításban is jól játszott és csak a hajrában tudott felülkerekedni a fővárosi alakulat.

Nehéz mérkőzésnek ígérkezett számunkra a TFSE elleni összecsapás. A másodosztályban az ezüstérmes helyet elfoglaló együttesünk a listavezetőhöz látogatott, ráadásul a sok sérült miatt meglehetősen felforgatott kerettel érkeztünk a fővárosba. A mérkőzés elején hiába kerültünk hátrányba a 8. percben, néhány perccel később sikerült kiegyenlítenünk V. Bartha Dávid révén. Remekül helytálltunk az első félidőben, védekezésben és támadásban is egyenrangú partnerek voltunk, ha egy kicsit határozottabbak vagyunk, akkor 20 percnyi játék után döntetlen állással vonulhattunk volna az öltözőbe, azonban így 2-1 állt az eredményjelzőn. A szünet után Németh Benjamin révén ismét sikerült az egyenlítés, és ekkor még úgy tűnt, hogy reális esélyünk van a pontszerzésre. Azonban fiatal keretünk és meglehetősen rövid kispadunk ereje nem tartott ki a találkozó végéig, a nagyobb rutinnal rendelkező TFSE nyerte meg a mérkőzést 5-2-re.

Sziffer András, vezetőedző:

- Harminc percig egyenrangú ellenfele voltunk a bajnokesélyesnek, de a mérkőzés végére a hosszabb pad, valamint a minőségi fölény érvényesült. Nagyot küzdöttünk, jó mérkőzést játszottunk, amely remekül szolgálta a fiatalok fejlődését!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar