Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Haladás vereség az NB III-ban

2019.01.08.

Haladás vereség az NB III-ban

MTE 1904 – Kútház Haladás VSE II   5:2

Idegenben játszott a Regionális bajnokságban a futsal Haladás 2. számú csapata. A Mosonmagyaróvár gárdája volt az ellenfél. Rosszul kezdtek a szombathelyi fiatalok, ami rányomta a bélyegét a találkozóra. Már az első percekben 3:0 volt az eredmény a hazaiaknak, akik jól kontráztak a találkozón. Voltak pillanatok a meccsen, mikor felzárkózott a Haladás, de az egyenlítésre már nem futotta az erejükből. Ezen a napon megérdemelten nyertek a hazaiak, de pénteken már javíthat is a csapatunk! Hajrá Hali!

Gólszerző:

  • Tóth Máté
  • Péter Ábrahám

Sziffer András értékelése:

„Nagy csalódás számomra az eredmény, de legfőképpen a mutatott játék! Péntekig rendezni kell fejben a dolgokat, mert még egy kisiklás már nem biztos, hogy belefér, ha elakarjuk érni a célunkat! Pénteken lehet javítani hazai környezetben a Baráti csapata ellen és bizonyítani , hogy ennél sokkal de sokkal többet tud a csapat, mint ahogy Mosonmagyaróváron játszott!”
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar