Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Győzelemmel zárta a bajnokságot az NB III-as csapatunk

2018.04.12.

Győzelemmel zárta a bajnokságot az NB III-as csapatunk

Kőszegi FC – Swietelsky-Haladás VSE 3:8

Az NB3 utolsó fordulójában, idegenben győzték le fiataljaink a Kőszeg csapatát. A fiúk nagyot küzdöttek és végig jól játszottak a találkozón. Megérdemelt volt az ilyen arányú győzelmük is. Ezzel a mérkőzéssel a bajnokság véget ért. A Haladás a 2. helyen zárt a tabellán. Így az NB III-as csapatunk megalakulásának első évében egy szépen csillogó ezüstérmet szerzett! Gratulálunk a csapatnak! Hajrá Hali!

A rendkívül csúszós talajhoz a mérkőzés elején a hazai csapat alkalmazkodott jobban, amit gyorsan már a második percben ki is használtak (1-0).  A vendégcsapat a kezdeti nehézségeket legyűrve egyre másra alakította ki a helyzeteket, ami a tizenegyedik percben érett góllá, amelyet Péter Ábrahám szerzett (1-1).  A tizennegyedik percben közel a hazai kaputól elvégzett szabadrúgás variációt követően Mód Bendegúz találatával már a Haladásnál volt az előny (1-2). Mire a hazaiak felocsúdhattak volna még ugyan ebben a percben Német Zoltán köszönt be, amivel kétgólosra növelte a vendégek előnyét. Ezt követően a Kőszegiek Keményebben és többet kockáztatva játszottak, volt is pár helyzetük, de nem tudtak a szombathelyi kapus eszén túljárni, sőt a tizenhetedik percben az első vendég gólt szerző Péter Ábrahám volt ismét eredményes, amivel háromra növelte a vendégek előnyét (1-4). De hogy ne legyen izgalommentes a második félidő sem a szünet előtt két perccel szépített a Hazai csapat (2-4). A fordulást követően mindent egy lapra feltéve rohamozott a hazai csapat, volt is pár lehetőségük a szépítésre, de az ellenfél kapusa mindig a helyén volt. Ezután egy kicsit váratlanul, de egy szép támadást követően növelte előnyét a vendégcsapat Németh Zoltán révén (2-5). A hazaiak nem adták fel, aminek a harmincadik percben meg is lett az eredménye (3-5). A gól ismét feldobta a hazaiakat, megcsillant a felzárkózás lehetősége, de a szombathelyiek hamar lehűtötték a hazai reményeket, mert a harmincötödik percben Mód Bendegúz saját második góljával növelte ismét csapata előnyét (3-6). A következő percben Németh Zoltán volt ismét eredményes, egy saját térfélről gyorsan elvégzett szabadrúgást követően vezethette a labdát a kapusra, és nem is hibázta el a ziccert és szerezte meg saját harmadik és csapata hetedik találatát (3-7). Az utolsó percekre a Kőszegi csapat 5-4 es emberelőnyös játékra váltott, amit a Haladás jól védekezett ki, sőt a több labdaszerzés egyikéből a negyvenedik percben Gyenese Ádám talált az üres kapuba, amivel kialakította a végeredményt (3-8).

Sziffer András értékelése:

„Megérdemelt a győzelem, mert sokat tett érte mindenki, jól és hatékonyan játszottak a srácok. Evvel a győzelemmel a bajnokságban nyújtott teljesítményükre tették fel a játékosok a pontot és érdemelték ki a csoport második helyét. Gratulálok minden játékosnak a bajnokságban nyújtott teljesítményéhez!”

Gólszerzők:

  • Németh Zoltán 3
  • Péter Ábrahám 2
  • Mód Bendegúz 2
  • Gyenese Ádám 2Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar