Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


NB II: Hírek

Gólzáporos siker

2021.01.27.

Gólzáporos siker

BAK – Haladás VSE II. 2-7 (1-3)

Gólszerző: Nagy Kevin 2, Mézer Viktor 2, Szakasics Balázs, Németh Benjamin, Kovács Máté

Kiváló munka folyik a vasi megyeszékhelyen, hiszen a férfi futsal szakágat tekintve két bajnokság tekintetében is aranyéremre esélyes csapata van a Haladásnak. Az élvonalban nagy a versenyfutás a címvédővel, ugyanakkor az utánpótláskorú játékosokra épített fakócsapat is szépen menetel. Ennek eredményeként a másodosztály nyugati csoportjában az élen állnak Sziffer András tanítványai.

Bár a legutóbbi fordulóban becsúszott a pontvesztés, azonban a Bak elleni összecsapásnak mindenképpen a vasi legények voltak az esélyesei. Ezzel tisztában volt a hazai alakulat is, így a találkozó elején megszállta saját térfelét és kontratámadással próbálta megzavarni a vendégeket. Ez azonban hiú ábrándnak bizonyult, mert jól zárt a Hali védelme.

Az első félidő derekától aztán folyamatosan dolgozta ki helyzeteit a zöld-fehér együttes. Az átütő eredményre a 14. percig kellett várni, ekkor Németh Benjamin villant és szerezte meg a Haladásnak a vezetést. Egy minutummal később Szakasics megduplázta a szombathelyi előnyt, ezzel pedig megnyugtatta a kedélyeket is vendég oldalon.

A második félidőben Czinege révén egy gólra zárkózott fel a Bak, azonban ez csak arra volt elegendő, hogy felpaprikázzák a szombathelyi fialatokat. A második félidő közepén lényegében három perc alatt eldöntötték a találkozót – szebbnél-szebb találatokkal. A győzelmet teljesen megérdemelték a vendégek, akik így továbbra is a tabella élén állnak.

forrás: hungarysport.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar