Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

Futsallecke az egyetemistáknak

2020.01.18.

Futsallecke az egyetemistáknak

Haladás VSE II.-ELTE-BEAC 7:1 (1:0)

Az NB II-es futsalbajnokság Nyugati-csoportjának 18. fordulójában súlyos, 7:1 arányú vereséggel küldte haza az ELTE-BEAC együttesét a Haladás VSE második csapata. Csak így tovább fiatalok! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Nagy Kevin 2, Papp Zsombor 2, Kovács Máté 2, Bartha Dávid

A pontvadászat 7. játéknapján bizony alaposan elpáholták a fővárosi egyetemisták a „Kis Halit”: 8:0 volt a derbi végeredménye oda. Így aztán tényleg volt miért visszavágnia Vidák Balázs legénységének. Ennek megfelelően nagy iramban kezdtek a szombathelyi fiatalok, ám a vezetést csupán a 20. percben tudták megszerezni Nagy Kevin találatának köszönhetően.

Szünet után viszont jött a zöld-fehér henger. A vasiak még hatszor vették be a fővárosiak kapuját és végül teljesen megérdemelten 7:1 arányban nyertek. Azaz nemes bosszút álltak az októberi fiaskóért.

Vidák Balázs edző: - Gratulálok a csapatnak a nagyszerű teljesítményért. A srácok mind védekezésben, mind pedig támadásban remekeltek. Végig betartották a taktikai utasításokat, és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Nagy lépést tettünk a felsőházi rájátszás felé.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar