Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comNB II: Hírek

A Pécs ellen nem megy

2020.03.10.

A Pécs ellen nem megy

PTE PEAC R-BUS - Haladás VSE II  6:2 (3:2)

A szezon során harmadik alkalommal is kikapott NB II-es futsalcsapatunk a Pécstől. Már az alapszakaszban sem termett sok babér a fizikálisan hihetetlenül erős pécsiek ellen Vidák Balázs tanítványainak és most a felsőházi rájátszás második körében is vereség lett a derbi vége.  A halis fiatalok ezúttal 6:2 arányban maradtak alul idegenben a mecsekaljaiakkal szemben.

Gólszerző: Nagy Kevin, öngól

Maga a meccs óriási adok-kapokkal kezdődött: az 5. percben már 2:2-es döntetlen állt az eredményjelzőn. Ezt követően aztán elzárták a gólcsapot a küzdő felek és csak a félidő hajrájában rezdült ismét a háló. Ekkor sajnos a miénk, így a szünetben 3:2-re mentek a hazaiak.

Térfélcserét követően a szombathelyi zöld-fehérek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de sajnos egy védelmi hibát kihasználva az ellenfél növelte az előnyét és végül 6:2 arányú győzelmet aratott.

Vidák Balázs edző: - Több volt ebben a meccsben, de ennyi kihagyott helyzettel nem nagyon lehet nyerni. Ennek ellenére gratulálok a srácoknak, mert mindent megtettek a siker érdekében, de ma nem volt szerencséjük.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar