Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Visszatekintés a legutóbbi edzőmeccsre

2018.08.18.

Visszatekintés a legutóbbi edzőmeccsre

A Haladás futsal csapata a felkészülés közepén tart. Már csak 2 hét és kezdődik az NB I-es, 2018/2019-es futsal bajnokság. A szombathelyi csapat eddig 2 edzőmérkőzést játszott, mindkettőt győzelemmel zárta. A legutóbbi edzőmérkőzést nagy gólkülönbséggel sikerült megnyerni. A hungarysport jóvoltából látható pár pillanatkép a találkozóról. A képen is látható, hogy a felkészülési időszakban is sokan kíváncsiak a vasiakra, a Haladás Sportkomplexumot megtöltötték a szurkolók. A bajnokságban is hasonlóan jó hangulatot, nagy nézőszámot vár a csapat! Hajrá Hali!

 

Vladan Cvetanovic értékelte az eddigi felkészülést. A nyilatkozat itt olvasható:

„Az első edzőmérkőzés csak pár edzés után volt. Ott még keveset gyakoroltunk előtte, kevés dolgot tudtam átadni abban a pár edzésben. Ott sok hiba volt a játékba. Most is csak a felkészülés közepén tartunk, de a második mérkőzés tegnap, már sokkal jobb volt. Igaz, gyengébb ellenféllel játszottunk, de felkészülési mérkőzésnek jó volt. Sok dolgot láttam már viszont, amiket tanulunk. Természetesen vannak még mindig hibák, amiken sokat dolgozunk. A fiúkon a felkészülés, a terhelés is látszott, de ebben az időszakban ez kell is. Minden héten, minden nap 2 edzés van a fiúknak, így érthető a fáradság. Sok új dolgot veszünk, változtattam a védekezésben és támadásban is, új taktikai és technikai elemeket egyaránt tanítok. Ehhez idő kell, hogy ezeket elsajátítsák a játékosok és teljesen összeszokjon a csapat. A bajnokság első pár meccsén is meg fog látszódni ez a tanulási fázis, de körülbelül a 4. mérkőzéstől már komoly erőt fogunk képviselni és nagyon erős csapatnak fogunk számítani. Jó úton, lépésről lépésre haladunk, látom a folyamatos fejlődést a csapaton.”
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar