Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Várjuk szurkolóinkat a rájátszás utolsó rangadójára

2021.05.14.

Várjuk szurkolóinkat a rájátszás utolsó rangadójára

Május 17-én, hétfőn 18:30-kor a Berettyóújfalu ellen lépünk pályára a Haladás Sportkomplexumban. A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink már a lelátóról is szurkolhatnak a nagy téttel bíró mérkőzésen. A belépés ingyenes! 

A felső-házi rájátszás utolsó, 10. fordulójában nagy riválisunkat, az MVFC Berettyóújfalut fogadjuk Szombathelyen. A tét ezúttal egyben a bajnoki döntősorozat pályakezdési joga is. Mindenkire szükség van a párharc megnyeréséhez, szurkolóink biztatása erősíti csapatunkat. A találkozóra a belépés „Hajrá, Hali!” jelmondattal ingyenes!

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a belépés csak védettségi igazolványt érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek lehetséges, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

Várunk mindenkit sok szeretettel, harcoljunk közösen a sikerért!

A mérkőzést élőben közvetítjük YouTube csatornánkon, így a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők - ugyan kicsit távolabbról – szintén szurkolhatnak a fiúknak.

Hajrá, Hali!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar